Νέα φωτογραφία από το σαλόνι στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Έτσι είναι η διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα φωτογραφία από το σαλόνι στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια νέα φωτογραφία ήρθε στη δημοσιότητα από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και συγκεκριμένα, μέσα από το σαλόνι τους, όπου πόζαρε σε φωτογραφία ο τραγουδιστής.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την επί 10 χρόνια σχέση τους, ωστόσο κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα του στα social media.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι τους, όπου πόζαρε με τον σκύλο τους.

«Μια διαφορετική συνέντευξη θα παρακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα, παρέα με την αγαπημένη μου Ζάνη … το ξεχωριστό κατοικίδιό μου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει παραλύσει στα πίσω πόδια.

«Πλάνα με ουρά», Σάββατο 31/10 στις 6.00 μ.μ. στην ΕΡΤ2, μια συνέντευξη στην δημοσιογράφο @tassoula_eptakili , μια εκπομπή που αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων!», έγραψε στη λεζάντα.

Να πούμε πως πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τον τραγουδιστή και στη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι τους.

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι τους στην Πάρο πραγματοποιούνται κάποιες εργασίες και δεν είναι προσβάσιμο με το ζευγάρι να το επισκέπτεται για μια με δυο ημέρες, προκειμένου να συνεννοηθούν με το συνεργείο και να επιβλέψουν την πορεία της ανακαίνισης., όπως γράφει πάντα η εφημερίδα. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους που είναι μέσα στην φύση και έχει τεράστια πισίνα

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση