Απίστευτη αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο - «Μπαίνω μέσα και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα»

Ποιος το έιπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο - «Μπαίνω μέσα και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα»

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη η οποία μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο, όταν γύρισε και την αποκάλεσε "βδέλυγμα".

Συγκεκριμένα, μίλησε και για την κόντρα που είχε ξεσπάσει παλιότερα με τον ηθοποιό στον αέρα με αφορμή πολιτικά ζητήματα.

«Στάνταρ είναι στα highlight της τηλεόρασης. Φίλος μου παιδί μου και μπαίνω μέσα και του λέω αγόρι μου και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα. Τι; Ήθελα να βεβαιωθώ ότι το άκουσα. Εμένα λέω είπες; Ο φίλος μου τώρα; Μπορείς να μπεις στα παπούτσια μου μια στιγμή; Δεν θέλω να έχω δίκιο αλλά όταν έχεις έναν φίλο που τον λατρεύεις και σου λέει αυτό λες πλάκα μου κάνει; Τι είναι αυτό τώρα;

Τον είχε πιάσει ότι είχα πάει με τους Δεξιούς. Είναι και γιος αξιωματικού του στρατού και δεν είχε κανένα εμπόδιο στην ζωή του που ήταν γιος στρατιωτικού αλλά έπρεπε να έχω εγώ και δεν το κατάλαβα ποτέ. Τα βρήκαμε με τον Απόστολο», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη. Δείτε ωστόσο στο πρόσωπο την 18χρονη κόρη του.

Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που πιάστηκε στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Dot. όπου και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς. Έχει πιαστεί στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πιο αναλυτικά ο ίδιος δήλβωσε:

«Κάναμε φωτογράφιση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και θα μας έβαζαν εξώφυλλο. Αλλά δεν μας έβαλαν ποτέ εξώφυλλο, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και κάποιος μου απάντησε “έτσι γουστάραμε”. Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι… ψιλές, μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως. Μετά όμως γίναμε φίλοι», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος. Δείτε που τσάκωσε ο φακός τον Πέτρο Κωστόπουλο!