Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε πως τον έκανε μπλοκ ο Γρηγόρης Πετράκος

Τι συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε πως τον έκανε μπλοκ ο Γρηγόρης Πετράκος

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να αποκαλύψει πως μετά από κάποια σχόλια που έκανε στο Πρωινό για τις δηλώσεις του, ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισε να τον κάνει μπλοκ από το Instagram.

Μετά τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τα όσα είπε ο αγαπημένος της Γρηγόρης Πετράκος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τα σχόλια που έκανε ο ίδιος κάτω από μία ανάρτηση του τραγουδιστή.

«To Σάββατο το πρωί κάποιος με έκανε mention κάτω από την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου. Για αυτά που είχα πει στο Πρωινό την Παρασκευή. Και ξεκινήσαμε μια κουβέντα από κάτω. Όχι με τον Γρηγόρη Πετράκο. Μια συζήτηση πολύ ήρεμη με τους ακολούθους.

Το πρωί ξυπνάω, ξαναμπαίνω και μόλις ξύπνησε εκείνος με απέκλεισε. Τόσο δημοκρατικός. Με απέκλεισε ο Γρηγόρης Πετράκος από τα σχόλια. Μου στείλανε τα παιδιά που μιλούσαμε προσωπικό μήνυμα γιατί με απέκλεισε. Βρέθηκε ο άνθρωπος που μπλόκαρε τον Ουγγαρέζο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Χείμαρρος" δηλώσεων - "Την έχω μπλοκάρει και δεν θα δώσω λογαριασμό!"

Μια δήλωση στη σημερινή εκπομπή του Πρωινού έβγαλε από τα ρούχα του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος ξέσπασε όσον αφορά τα "μπλοκ" που έχει κάνει στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε μια συνέντευξη της Στέλλας Μιζεράκη η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως πλέον στις επαφές της στο instagram δεν εμφανίζεται ο Δημήτρης και μάλλον τον έχει μπλοκάρει.

Μάλιστα είπε στον ρεπόρτερ να ρωτήσει το0ν Δημήτρη γιατί συνέβη αυτό.

Τότε ο Δημήτρης ξέσπασε και είπε:

“Ό,τι θέλω κάνω και Ναι την έχω μπλοκάρει. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μετράω πόσους έχω κάνει μπλοκ, αλλά έχω μια καλή λίστα” απάντησε. Δείτε ωστόσο το συγκινητικό μήνυμα του για τον ένα χρόνο απο τον χαμό της μητέρας του!

Δείτε το βίντεο…