Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο - «Ήθελα να νικήσω»

Τα δυνατά του λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο - «Ήθελα να νικήσω»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και συγκλόνισε με τα λόγια του για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως βασικός του στόχος ήταν να κερδίσει την ασθένεια και να επιστρέψει στην κανονικότητά του.

Ο δημοισογράφος μίλησε για την πίεση του ανταγωνισμού, τα προβλήματα της υγείας του, αλλά και για το γάμο του που σε αντίθεση με τις προβλέψεις των φίλων του κράτησε 28 χρόνια

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο. Για αυτό και είμαι εδώ, σε αυτό το κανάλι τώρα που δεν έχουμε».

«Ήθελα να αποδείξω κυρίως στον καρκίνο ότι δεν θα με φάει αυτός. Θα τον φάω εγώ. Έτσι, στη διάρκεια που έκανα χημειοθεραπείες, πήγαινα και έκανα εκπομπή στο Alter. Νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ να νικήσω τελικά τον καρκίνο. Οι γιατροί μού έλεγαν ότι είμαι τρελός» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος. Δείτε και ποιες είναι οι σχέσεις του με την Αγγελική Νικολούλη.

«Μια φορά έπεσαν όλες οι τιμές και σταματήσαμε τις χημειοθεραπείες. Οι γιατροί μού είπαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορεί να φύγεις» εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου είπαν πως αύριο θα έπρεπε να ξεκκινήσω την χημειοθεραπεία. Εγώ τους είπα πως αύριο θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα πάμε στην Πάρο να κάνουμε διακοπές».

Η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για τον χρόνο που του έδωσε ο γιατρός του

Και τόνισε: «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν. Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω “»αχ τον καημένο τι έπαθε;». Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», βρέθηκε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία συγκίνησε με την εξομολόγηση της για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.