Δούκισσα Νομικού: Γυμνή φορώντας μόνο τα κοσμήματά της - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της

Δημοσιεύθηκε πριν μια ώρα κι έχει γίνει πανικός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Γυμνή φορώντας μόνο τα κοσμήματά της - Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα φωτογραφία της

Νέα φωτογράφιση έκανε η Δούκισσα Νομικού για την συλλογή κοσμημάτων της και η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγη ώρα στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει ολόγυμνο...

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Δούκισσας Νομικού έσπευσαν να τις κάνουν like και να της σχολιάσουν! Παρά το γεγονός πως ποζάρει γυμνή δεν φαίνεται τίποτα πρόστυχο... το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό και μπορείτε να το δείτε κι εσείς παρακάτω:

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα

Δείτε εδώ ακόμα μια φωτογραφία της που είχε σχολιαστεί πάρα πολύ!

Δούκισσα Νομικού: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Γιορτή έχει σήμερα ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης και η ίδια έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους followers της!

Για την ακρίβεια η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, στον κήπο του σπιτιού τους ο οποίος είναι και τεράστιος

Αυτό είναι το βίντεο της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δείτε εδώ και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού!

«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Δούκισσα Νομικού

Μέσα από την εκπομπή Pop Up, κυκλοφόρησε μία πολύ "καυτή" είδηση για την Δούκισσα Νομικού και την επιστροφή της στην τηλεόραση και έχει επικρατήσει κανονικό «σούσουρο»! Τα ρεπορτάζ μίλησαν και είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ενδιαφέροντα!

Εδώ και καιρό γίνεται συζήτηση για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει στο Mega. Το μεγάλο κανάλι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να βάλει πρωινό στο Σαββατοκύριακο και αναζητά ένα δίδυμο για να αναλάβει την παρουσίαση.

Τα δύο ονόματα που συζητούνται είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ωστόσο, όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Pop Up, αυτό είναι μια πρόταση που δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα γίνει δεκτή από το Mega. Η δημοσιογράφος σημείωσε πως πρόκειται για πρόταση που έχει κάνει η παραγωγή στο κανάλι, ανάμεσα σε διάφορα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η παρουσιάστρια βέβαια στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.