Πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει: «Μπορεί να πέρασα κορωνοϊό»

Η δήλωση που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει: «Μπορεί να πέρασα κορωνοϊό»

Ένας πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει πως υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να πέρασε κι αυτός κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.

Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι, έναν παίκτη ο οποίος απασχόλησε ιδιαίτερα πέρυσι με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο νεαρός σεφ μίλησε και για το φημολογούμενο φλερτ με τη Μαρία Μπέη.

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο κρυωμένος σε κάποια φάση και μπορεί να ήταν λόγω δουλειάς. Ήταν σαν να ήμουν λίγο άρρωστος. Δεν άντεχα πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Μπορεί να πέρασα τον κορωνοϊό και να μην το ξέρω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα σχόλια που είχε κάνει ο Σταυρής για εκείνον, εξομολογήθηκε πως τον πείραξαν κι εκνευρίστηκε. «Είχαμε κόντρα σίγουρα μεταξύ μας. Είχαμε να χωρίσουμε τις 50.000 ευρώ. Από τη στιγμή που έχω βγει, δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί του. Να ‘ναι καλά» σημείωσε.

Τέλος, ο Ηλίας Κιαζόλι αρνήθηκε ότι υπήρχε φλερτ με τη Μαρία στο MasterChef. Μόλις χθες έγινε γνωστό πως διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ζαχιρ του MasterChef.

Πρώην παίκτρια του Master Chef συγκλονίζει - "Δεν μιλάω με τον πατέρα μου γιατί..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Μαριάννα Πουλμέντη η πρώην παίκτρια του Master Chef και αποκάλυψε την άσχημη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν μιλάμε καθόλου, έχουμε να μιλήσουμε 4-5 μήνες. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσά μας, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έχω απομακρυνθεί, έχω ψυχρανθεί, οπότε δεν με αφορά αυτή η σχέση καθόλου. Δεν έχω καμία σχέση με τα αδέρφια μου και γενικότερα με την οικογένειά του.

Ελπίζω μετά από χρόνια, όταν μεγαλώσουν, να έρθουν να με βρουν. Πραγματικά εγώ τα αγαπώ και είναι ευπρόσδεκτα. Και θέλω να είναι καλά κι εκείνος και η οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη.