Big Brother Highlights: Ο απίστευτος καβγάς Άννας Μαρίας με Θέμη και η Ραμόνα πέτρα του σκανδάλου

Δείτε όσα συνέβησαν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Ο απίστευτος καβγάς Άννας Μαρίας με Θέμη και η Ραμόνα πέτρα του σκανδάλου

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο Big Brother 4/11 για ακόμα μια φορά έβαλε φωτιές. Οι παίκτες όσο πάνε και λιγοστεύουν, αυτό σημαίνει πως οι κόντρες τους γίνονται πιο προσωπικές. Η Άννα Μαρία αυτή τη φορά τσακώθηκε με τον Θέμη, γιατί όμως;

Big Brother: Ένταση ανάμεσα στον Γρηγόρη και τη Ραΐσα - «Βούλωσέ το...»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον Γρηγόρη και τη Ραΐσα με τον πρώτο να μη διστάζει να της φωνάξει μπροστά σε όλους και να της πει να το βουλώσει «γιατί τα πράγματα θα αγριέψουν».

Ο καυγάς άρχισε, επί της ουσίας, από τη Ραμόνα και την Άννα Μαρία, με τις δύο να τσακώνονται για το ζήτημα του πλυντηρίου. Η Ρουμάνα παίκτρια εκνευρίστηκε από το γεγονός, ότι η συμπαίκτριά της ενέπλεξε και τον Γρηγόρη στο θέμα αυτό, τονίζοντας ότι έχουν δημιουργήσει τη δική τους φιλία.

Στην κουβέντα μπήκε και η Ραΐσα, που είπε ειρωνικά στον Γρηγόρη πως θα του πλύνει εκείνη τα ρούχα. «Βούλωσέ το…», της απάντησε εκείνος, μην κρύβοντας τη δική του ενόχληση.

Big Brother: Απίστευτη δήλωση από τον Κεχαγιά - «Έτσι είναι οι γυναίκες...»

Μία απίστευτη δήλωση καταγράφηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποφάσισε για ακόμα μία φορά να βάλει στο στόχαστρο το γυναικείο φύλο κάνοντας ένα στερεοτυπικό σχόλιο για τον χαρακτήρα των γυναικών.

Ο ένας εκ των πιο συζητημένων παικτών του ριάλιτι συνομιλούσε με τον Γρηγόρη Τσεκούρα, ο οποίος προχώρησε σε μια επίθεση νωρίτερα στη Ραΐσα, και συζητώντας για την γκρίνια των κοριτσιών του σπιτιού, βρήκε την ευκαιρία να δείξει ποιες είναι οι απόψεις του γύρω από τις γυναίκες.

«Αυτές είναι οι γκόμενες ρε φίλε. Και γκόμενο να βρουν, πάλι θα βρουν τρόπο να σου πρήζουν τον...», ήταν η ατάκα του Κεχαγιά, που προκαλεί θυμηδία στο άκουσμά της.

Big Brother: Η Ραμόνα «κάρφωσε» την Άννα Μαρία στον Θέμη - «Είπε για εσένα ότι...»

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα, η οποία δε δίστασε να «καρφώσει» την Άννα Μαρία στον Θέμη και να τον πιάσει να του πει όλα όσα είπε για εκείνον στην προηγούμενη ψηφοφορία.

Ο Θέμης βρισκόταν στην βεράντα και μίλαγε με την Άννα Μαρία, η οποία του έλεγε ένα ποίημα - δίδαγμα για τη ζωή του. Η Ραμόνα βρισκόταν την ίδια στιγμή στην κουζίνα και μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους βρίσκονταν μαζί έξω, και ζήτησε στον Θέμη να μπει μέσα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπάνιο και η Ραμόνα του αποκάλυψε πως στην προηγούμενη ψηφοφορία, η Άννα Μαρία είπε πως ο Θέμης είναι η ντροπή του σπιτιού και η ντροπή των γκέι γενικότερα. Ο Θέμης άκουγε άλαλος όλα όσα είχε να του πει η Ραμόνα.

Στη συνέχεια του εξήγησε πως αποφάσισε να του τα πει γιατί δεν αντέχει άλλο το θέατρο και την υποκρισία της Άννας Μαρίας ενώ θέλει να τον προστατεύσει καθώς πρόκειται για τον πιο νεαρό του σπιτιού.

Στο τέλος ο Θέμης έφυγε τσαντισμένος και πήγε να βρει την Άννα Μαρία ενώ η Ραμόνα επέστρεψε στην κουζίνα και είπε πως πρόκειται να γίνει χαμός στο σπίτι.

Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Άννα Μαρία - «Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις»

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ανάμεσα στον Θέμη και την Άννα Μαρία με αφορμή κάποια λόγια που μετέφερε στον πρώτο η Ραμόνα. Ο Θέμης ενοχλήθηκε τόσο πολύ που ζήτησε από την Άννα Μαρία να μην του ξαναμιλήσει.

Τα νεύρα του Θέμη ξεκίνησαν από τη στιγμή, όπου η Ραμόνα του έβαλε… λόγια, αναφέροντας πως η Άννα Μαρία είπε «ντροπή των gay» το συγκάτοικό της, με αποτέλεσμα εκείνος άμεσα να κατευθυνθεί στο μέρος της, για να της ζητήσει το λόγο.

«Εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα και όχι εγώ…», της είπε ο Θέμης, ζητώντας της παράλληλα να μην του απευθύνει ποτέ ξανά στο λόγο. Η Άννα Μαρία, στην προσφιλή της τακτική, δεν παραδέχθηκε κάτι ούτε και είχε διάθεση να του ζητήσει συγγνώμη, βάλλοντας εναντίον της Ραμόνα, που την «κάρφωσε».

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία μετά τον καυγά με τον Θέμη

Λίγο μετά τον μεγάλο καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Θέμη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η πρώτη δεν άντεξε την πίεση και πλάνταξε στο κλάμα, ενώ επέλεξε να απομονωθεί από τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να ξεσπάσει με την ησυχία της.

Ο Θέμης, μετά το… κάρφωμα της Ραμόνα, πήγε στην Άννα Μαρία να ζητήσει το λόγο, καθώς τον είχε αποκαλέσει «ντροπή των gay», ενώ τον πείραξε και η λέξη «πο...τρα», που φερόταν να έχει χρησιμοποιήσει, όπως του τα μετέφερε η Ραμόνα. Σε όλα τα επεισόδια, βέβαια, δεν έχει φανεί να έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη.

Η ίδια «ξέσπασε» σε λυγμούς μετά από αυτό τον τσακωμό, με την ίδια να τονίζει διαρκώς, ότι δεν έχει πει ποτέ αυτή τη λέξη για τον Θέμη, ή για οποιοδήποτε άλλο σε αυτή τη ζωή. Τα δάκρυά της συγκλόνισαν, καθώς έμοιαζε να είναι ένα ράκος.


Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother, η οποία έφερε νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες σε ένα ήδη τεταμένο επεισόδιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε ουκ ολίγους παίκτες να σημειώνουν καβγάδες, με την Άννα Μαρία μάλιστα να μη σταματά να δακρύζει. Κάπως έτσι, η ψηφοφορία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και οι παίκτες, που τελικά τίθενται ενώπιον της κρίσης του τηλεοπτικού κοινού.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου ο Χρήστος Βαρουξής και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Αυτοί συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και τώρα χρειάζονται… τη θετική του κόσμου, προκειμένου να συνεχίσουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».