The Bachelor: Το φιλί του Παναγιώτη θα φέρει αναστάτωση στο σπίτι

Έξαλλες οι παίκτριες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Το φιλί του Παναγιώτη θα φέρει αναστάτωση στο σπίτι

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει σήμερα το βράδυ στο νέο επεισόδιο του The Bachelor. Ο Παναγιώτης δε διστάζει να φιλήσει τη νέα παίκτρια και να προκαλέσει αναστάτωση στο σπίτι καθώς οι υπόλοιπες θα γίνουν πραγματικά έξαλλες.

Νέα εβδομάδα και νέα ευτράπελα περιμένουν τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι του έρωτα, καθώς η Άννα δείχνει πως δεν έχει μπει τυχαία μέσα στο παιχνίδι.

Η Σία βγάζει το πουκάμισο του Παναγιώτη, μια κίνηση η οποία φυσικά και σχολιάζεται από τις υπόλοιπες στο σπίτι.

Στη συνέχεια βουτάνε όλοι μαζί στην πισίνα και ο Παναγιώτης έρχεται πιο κοντά με την Ραφαέλα, αλλά και με την Άννα.

Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες όταν ο Παναγιώτης και η Άννα θα ανταλλάξουν μπροστά τους το πρώτο τους φιλί; Σαν να μην έφτανε ωστόσο αυτό, στο σπίτι πρόκειται να μπει ακόμα μία νέα παίκτρια.

ALPHA: Ποια Σία και Αντζελίνα; Αυτή παντρεύεται ο Βασιλάκος στο τέλος του The Bachelor

Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει για το The Bachelor και συγκεκριμένα για τον τελικό και για το ποια παίκτρια πρόκειται να παντρευτεί τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Αυτό όμως είναι "φωτιά" για το ριάλιτι του ALPHA, αφού η πρόταση δεν θα γίνει ούτε στην Σία , αλλά και ούτε στην Αντζελίνα, όπως γραφόταν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τελική τριάδα είναι η Αντζελίνα, η Νικόλ και η Βίβιαν, με την πρώτη ωστόσο, να αποχωρεί στον ημιτελικό με κλάματα στα μάτια.

Αυτή λοιπόν παντρεύεται ο Βασιλάκος στο The Bachelor του ALPHA

Από τις δύο φιναλίστ, εκείνη που πρόκειται να παντρευτεί όπως φαίνεται τον Παναγιώτη Βασιλάκο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του blog Red Rose το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το κανάλι, είναι η Νικόλ Τσομπανίδου. Βέβαια, να πούμε πως αν ο Βασιλάκος δεν θέλει μπορεί να κάνει την ανατροπή και να μην επιλέξει καμία.

ALPHA The Bachelor Νικόλ Παναγιώτης Βασιλάκος γάμος