My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και ο Μηνάς Αηδόνης, ενώ στην τελευταία θέση ήταν η Χριστίνα Κεφαλά. Δείτε εδώ ποιο μοντέλο ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι.

Τελικά τη νίκη πήρε η Τζένη Γεωργιάδου η οποία εντυπωσίασε τόσο πολύ τους κριτές που ο Λάκης Γαβαλάς της αποκάλυψε πως ζηλεύει πολύ το σύνολό της και πως θα ήθελε να το έχει και εκείνος στη συλλογή του.

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη - «Κάηκε το πρόσωπό μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη συγκλόνισε με την ιστορία της για την περιπέτεια που έζησε όταν σε ένα ατύχημα, κάηκε το πρόσωπό της, γεγονός που την έκανε να ασχοληθεί με το μακιγιάζ.

Με αφορμή το κόνσεπτ της, η διαγωνιζόμενη περιέγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό και συγκίνησε τόσο τους συμπαίκτες της όσο και την κριτική επιτροπή.

«Ένα μέλος της οικογένειάς μας, η Δώρα Τσαλίκη, κάνει κάτι σημαντικό. Ανοίγει μια κλινική μαζί με αυτούς τους γιατρούς. Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς.

Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Οπότε η παιδική μου ηλικία ήταν πάρα πολύ σκληρή. Πήγα να ανάψω φωτιά στο τζάκι, τα κάρβουνα ήταν αναμμένα και έκανε αναρρόφηση το μπουκάλι και ανατινάχτηκε πάνω μου.

Επειδή έχω ζήσει δύσκολα χρόνια με την εμφάνισή μου και με το πρόσωπό μου, για αυτό έγινα αυτό που έγινα. Το make up για μένα ήταν η ψυχοθεραπεία μου.», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη.

Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο είδαμε έναν άγριο καυγά στο πλατό του My Style Rocks. Δείτε εδώ τι συνέβη.