Χειρουργείο για την Κόνι Μεταξά - «Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά...»

Όσα αποκάλυψε ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χειρουργείο για την Κόνι Μεταξά - «Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά...»

Στην εκπομπή The 2Night Show ήταν καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί η κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Νομίζω δεν θα γλιτώσουμε την εγχείρηση. Θα κάνει εγχείρηση στη φωνούλα της. Έκανε πρόβα για το θεατρικό με τη Συνατσάκη. Έπρεπε να φωνάζει. Τα έδωσε όλα φώναξε και τραυμάτισε τις χορδές της.

Έπαθε αιμάτωμα, έκανε αφωνία. Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά έμεινε ένα κακαλάκι και πρέπει να γίνει μια επέμβαση με λέιζερ. Θέλει και μια δασκάλα να της κάνει μαθήματα. Να της μάθει να τοποθετεί τη φωνή της σωστά. Εγώ που είμαι έμπειρος δε θα το πάθαινα. Η Κόνι έδειξε πολύ ενθουσιασμό και το έπαθε», αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής, μίλησε και για τις δυσκολίες που περνάμε.

Κόνι Μεταξά: Επέστρεψε στο Πρωινό και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της - "Ήταν πολύ παράξενο..."

Στο «Πρωινό» επέστρεψε μετά από 10 περίπου ημέρες απουσίας η Κόνι Μεταξά τη Δευτέρα. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός απουσίαζε από την ψυχαγωγική εκπομπή, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε με τις φωνητικές της χορδές και χρειάστηκε να κάνει αφωνία.

Η ίδια επέστρεψε κανονικά στο πόστο της στο «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να την καλωσορίζει.

«Είμαι καλύτερα. Ήταν πολύ παράξενο να μη μιλάς για δέκα μέρες. Δεν πονούσα αλλά έπρεπε να μη μιλάω καθόλου» είπε η Κόνι Μεταξά, η οποία ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Δείτε ωστόσο την αποκαλυπτική εμφάνιση της Φαιής στη σημερινή εκπομπή.

Κόνι Μεταξά: Εξομολογείται για τον σύντροφο της - "Έχει τις παραξενιές του..."

Αναμφισβήτητα η Κόνι Μεταξά βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο στην επαγγελματική της ζωή ενώ παράλληλα βιώνει και έναν μεγάλο έρωτα.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, η performer και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Το Πρωινό” είναι σε σχέση με τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Πιστεύω ότι ο έρωτας στην αρχή, ως ενθουσιασμός, δεν είναι καθόλου παραγωγικός, γιατί το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να είσαι με τον άλλον. Δεν θέλεις να δουλεύεις ούτε να βγεις έξω, δεν θέλεις να κάνεις τίποτα παρά μόνο να είσαι μαζί του. Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και περάσεις στο στάδιο του έρωτα, τότε μπορεί να είναι παραγωγικός. Εξαρτάται πάντα από το αν ο σύντροφος σε βοηθά, σε στηρίζει, αν θέλει να πετύχεις. Αν είναι ένας σύντροφος που σου δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά σου, εννοείται πως δεν θα είσαι παραγωγικός.

Εσένα σε στηρίζει ο Μάριος Καπότσης;

Ναι, πάρα πολύ! Πιο πολύ απ’ όλους! Βαριέμαι να μιλάω για τη σχέση μου. Είναι κάτι προσωπικό και ό,τι και να πω θα είναι σάλτσες σε σχέση με αυτό που αισθάνομαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους ενοχλεί όταν τους κάνεις ερωτήσεις για τη σχέση τους, επειδή δεν θέλω να ξέρουν, απλά νιώθω ότι η απάντηση ποτέ δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι για τον έρωτά μου. Αισθάνομαι πολύ σίγουρη και παραγωγική. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που σου έχει τύχει. Εγώ είμαι τυχερή, μου έτυχε ένα διαμάντι!

Μένετε μαζί; Πώς είναι η συμβίωση

Μένουμε μαζί από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σούπερ! Βέβαια, είναι Παρθένος στο ζώδιο και έχει τις παραξενιές του, κάτι που εμένα με βοηθά πολύ γιατί τα τακτοποιεί όλα. Τα κάνει όλα τέλεια, εγώ μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα, μόνο που αυτό το διάστημα, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, δεν προλαβαίνω.

Υπάρχει στο μυαλό σου το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας;

Κοίτα, αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να τα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο