The Bachelor: "Χυλόπιτα" για τον Βασιλάκο - Παίκτρια αρνείται να πάρει το τριαντάφυλλο

Πρόκειται να μείνει «κάγκελο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor:

"Χυλόπιτα" πρόκειται να φάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς μια παίκτρια στην τελετή των ρόδων θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο που θα της προσφέρει.

Αρχικά η Νικόλ, θα εκφράσει στο cocktail party τις αμφιβολίες της στον Παναγιώτη και δεν θα μπορέσει για μία ακόμη φορά να κρύψει τη ζήλεια της, καθώς νιώθει ότι έχουν απομακρυνθεί και ανησυχεί μήπως έχει αλλάξει στη μεταξύ τους σχέση.

Από την άλλη, η «τελετή των Ρόδων» θα είναι σίγουρα επεισοδιακή, καθώς, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μία από τις κοπέλες θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο, που θα της προσφέρει ο Βασιλάκος. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Πάει το ξανθό μαλλί για την Χριστίνα - Θα την ερωτευόταν σίγουρα ο Βασιλάκος έτσι

Παρελθόν είναι πλέον το ξανιό μαλλί για την Χριστίνα που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor. Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να την έδιωξε από το ριάλιτι, ωστόσο αν την έβλεπε έτσι σίγουρα θα την ερωτευόταν.

Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν από εκείνες που είχε δημιουργήσει πολλύς καβγάδες στην βίλα, ακόμη και μπροστά στον Ελληνα bachelor, καθώς έχει έναν έντονο χαρακτήρα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όπως είδαμε.

Μετά το παιχνίδι λοιπόν η Χριστίνα πήρε την απόφαση να αλλάξει τα μαλλιά της και να πει «αντίο» στο ξανθό, βάφοντας το καστανό ζεστό. Μιας κιόλας που δεν θα είναι αυτή που θα παντρευτεί τον Βασιλάκο αλλά μια άλλη παίκτρια φωτιά.

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος Χριστίνα μαλλιά

The Bachelor: Η Χριστίνα τα μάζεψε, έφυγε από το σπίτι και κάνει χαμό στο διαδίκτυο

Η Χριστίνα ήταν αυτή που στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής στο The Bachelor, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι. Η πρώτη ανάρτηση της ωστόσο, κάνει χαμό στο διαδίκτυο.

Μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τσακωμούς, εντάσεις αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο να γίνεται έξαλλος με τις κοπέλες και προειδοποιώντας πως θα φύγει τελικά η αποχώρηση πραγματοποιήθηκε.

Με την ανακοίνωση πως φεύγει η Χριστίνα πολλές κοπέλες στεναχωρήθηκαν καθώς δεν το περίμεναν και ήθελαν την Μαρίνα να φεύγει.

Όπως φαίνεται ωστόσο, η Χριστίνα δεν το έχει πάριε βαριά και πριν λίγες έκανε την πρώτη της ανάρτηση η οποία έκανε χαμό. Και αυτό γιατί από εκεί που έπαιρνε 300 και κάτι likes, τώρα ξεπέρασαν τα 1.000.