Εξελίξεις με την Πηγή Δεβετζή και τη συμμετοχή της στο J2US

«Είχαμε μιλήσει με τον Νίκο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την Πηγή Δεβετζή και τη συμμετοχή της στο J2US

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε τι θα γίνει με το J2US και αν θα επιστρέψει και πάλι στο show.

«Αυτή η περιπέτεια πέρασε στο σπίτι μου. Είχα δέκατα, έφτασα μέχρι 38, είχα έντονο πονοκέφαλο και έχασα γεύση και όσφρηση. Μου έφερναν φαγητό οι γείτονες», είπε αρχικά για τα όσα βίωσε.

Και συνέχισε «Επειδή μιλάμε κάθε μέρα με τον Τρύφωνα και άρχισε να μου κάνει κάτι ερωτήσει για τα συμπτώματα. Το κατάλαβα ότι ήταν θετικός. Στην αρχή μου λέει «δεν κολλήσαμε και μαζί να το περάσουμε μαζί».

«Είχαμε μιλήσει με τον Νίκο, λογικά θα επιστρέψω στο J2US», ανέφερε όσον αφορά το μουσικό show. Σόκαρε η Πηγή Δεβετζή με την αποκάλυψη της. Δεν πίστευαν ότι είχε κορωνοϊό και είχε γίνει χαμός.

Τέλος η περιπέτεια κορωνοϊού για την Πηγή Δεβετζή - Θα την δούμε στο J2US;

Οι κάμερες "τσάκωσαν" την Πηγή Δεβετζή το βράδυ της Δευτέρας σε ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε πως ξεπέρασε επιτυχώς τον κορωνοϊό και πως τώρα είναι εντελώς καλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ανέφερε και την συμμετοχή της στο J2US.

Ειδικότερα, η Ολυμπιονίκης δήλωσε: «Ήταν μια περιπέτεια που την πέρασα εγώ, όπως και τόσοι άλλοι. Το καλό ήταν πως την πέρασα ανώδυνα στο σπίτι μου με πολύ λίγα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι πως δεν το είπα στην αρχή στη μαμά μου για να μην πάθει κανένα σοκ. Ο πρώτος που το είπα ήταν ο Νίκος Κοκλώνης γιατί εξαρτιόταν η συμμετοχή μου στο Just the 2 of Us. Μακάρι να ήξερα αν θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση επίσημη. Εγώ πάντως είμαι θετική στο να πάω. Αν δε μπορώ να πάω φέτος θα πάω του χρόνου». Ξέσπασε σε κλάματα on air η Πηγή Δεβετζή!