Σάββας Πούμπουρας: Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό - "Έφτασα σε αυτοκαταστροφικά..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό -

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας. Εκεί έθιξε και το πρόβλημα που πέρασε με τον αλκοολισμό στο παρελθόν.

«Έφτασα σε περίεργα σημεία στη ζωή μου, σε αυτοκαταστροφικά, είχα βγει και στην Ελεονώρα και τα είχα πει σχετικά με το αλκοόλ, που είχα ένα θέμα. Ξεσπάς σε κάτι που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι, γιατί το μυαλό σκέφτεται συνεχώς».

«Εξάρτηση, κοίτα ο αλκοολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι στα πατώματα ή στους ανώνυμους αλκοολικούς, αλλά όταν πίνεις και 1-2 ποτά την ημέρα, γιατί τα έχεις ανάγκη για να μην σκέφτεσαι, είναι ένα θέμα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον αλκοολισμό θέτοντας τους δικούς του στόχους.

«Πέρασα μέσα από διάφορα κύματα τα οποία με έφτασαν σε ένα σημείο να λέω, έτσι θέλω να είναι η ζωή μου; Όχι, θέλω να είναι καλύτερη, πως θα την κάνω καλύτερη; Με αυτούς τους τρόπους».

Ενώ σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση που δέχτηκε, καθώς καμία από αυτές δεν τον ενδιέφεραν.

Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο μήνυμα για την νέα του εκπομπή - "Ρίξαμε πολλή δουλειά..."

Μια νέα εκπομπή ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας και σήμερα ήταν η πρεμιέρα αυτής στην Κύπρο! Μιλάμε για ένα τηλεπαιχνίδι το "Κοντά έπεσες"

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που και στο παρελθόν είχε δουλέψει στην Κύπρο, επέστρεψε για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εκτός από το να μοιράσει λεφτά, να μοιράσει χαμόγελα.

Λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ και έγραψε, «Στην δεύτερη πατρίδα μου ρίξαμε πολλή δουλειά και αγάπη για το νέο μας project. Ξεκινάμε σήμερα! ”Κοντά Έπεσες”. Με τρέλα, με γέλια, με ωραία διάθεση, με μπόλικη δουλειά, ένα παιχνίδι που νομίζω έγινε για να έρθουμε κοντά, να γνωριστούμε και να γελάσουμε. Ναι, κερδίζεις και χρήματα, αλλά νομίζω πως όσοι φίλοι πέρασαν από το στούντιο, είτε κέρδισαν είτε όχι, πέρασαν ωραία! Στη ζωή δεν είναι το παν τα λεφτά. Είναι η εμπειρίες και οι ανθρώπινες σχέσεις. Have fun guys». Δείτε το δημόσιο ξέσπασμα του παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CFZwaRMAnE-/