The Bachelor: Έξαλλη η Αντζελίνα με την Στέλλα - Σάστισαν όλες

Χαμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Έξαλλη η Αντζελίνα με την Στέλλα - Σάστισαν όλες

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στη βίλα του Bachelor η καινούργια παίκτρια Στέλλα και η Αντζελίνα ξεκίνησε τα πυρά εναντίον της.

Οι δυο κοπέλες είχαν μεγάλη κόντρα η οποία ξεκίνησε από την Αντζελίνα καθώς όπως φάνηκε δεν της άρεσε που η νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι με φόρα να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι μπηχτές δεν σταμάτησαν στιγμή, μέχρι που οι υπόλοιπες παίκτριες σάστισαν με την στάση της Αντζελίνας που τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει έναν άλλο εαυτό. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: "Χυλόπιτα" για τον Βασιλάκο - Παίκτρια αρνείται να πάρει το τριαντάφυλλο.

Χυλόπιτα" πρόκειται να φάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς μια παίκτρια στην τελετή των ρόδων θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο που θα της προσφέρει.

Αρχικά η Νικόλ, θα εκφράσει στο cocktail party τις αμφιβολίες της στον Παναγιώτη και δεν θα μπορέσει για μία ακόμη φορά να κρύψει τη ζήλεια της, καθώς νιώθει ότι έχουν απομακρυνθεί και ανησυχεί μήπως έχει αλλάξει στη μεταξύ τους σχέση.

Από την άλλη, η «τελετή των Ρόδων» θα είναι σίγουρα επεισοδιακή, καθώς, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μία από τις κοπέλες θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο, που θα της προσφέρει ο Βασιλάκος.

The Bachelor: Η Αντζελίνα κομμάτιασε το τριαντάφυλλο της Άννας

Σε μια αδιανόητη κίνηση προχώρησε η Αντζελίνα στο «The Bachelor», με την παίκτρια να μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να επιτίθεται, μάλιστα, στην Άννα μόλις αυτή γύρισε στη βίλα, κομματιάζοντάς της το τριαντάφυλλο.

Η Άννα ήταν εκείνη, που κέρδισε το ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μετά την νίκη της στο παιχνίδι με τις υπόλοιπες, όπου ήταν πιο έξυπνη και πήρε την ευκαιρία της.

Ο Βασιλάκος, μάλιστα, της έδωσε τριαντάφυλλο στο τέλος, εγγυώμενος την ασυλία της. Μόλις εκείνη γύρισε στη βίλα, άρχισε… η ανάκριση, με την Αντζελίνα - η οποία νωρίτερα επιτέθηκε και στην Νικολέττα - μάλιστα να έρχεται μπροστά της και να της κόβει το τριαντάφυλλο, αν και η Άννα διόλου θορυβήθηκε και, αντιθέτως, της είπε ότι με τέτοιες κινήσεις δείχνει τη ζήλεια της.