Κατερίνα Ζαρίφη: Ακόμα ένα τεστ κορωνοϊου - Ο χιουμοριστικός τρόπος που έδειξε το αποτέλεσμα

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Ακόμα ένα τεστ κορωνοϊου - Ο χιουμοριστικός τρόπος που έδειξε το αποτέλεσμα

Η Κατερίνα Ζαρίφη πριν αρκετές ημέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και από τότε βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της αφήνοντας πίσω όλα τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η παρουσιάστρια δεν είχε κανένα σύμπτωμα όμως το τεστ έδειχνε θετικό. Η ίδια σε δηλώσεις της παραδέχεται πως ήταν ιδιαίτερα προσεκτική αλλά ο ιός είναι ύπουλος και την άγγιξε. Έτσι έμεινε πίσω και από την νέα εκπομπή roomies στο mega αλλά και από το ραδιόφωνο.

Σήμερα έκανε ξανά τεστ και αυτή τη φορά βγήκε αρνητικό και μοιράστηκε τη χαρά της με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε εξελίξεις της υγείας της Κατερίνας.

αρνητικό τεστ ζαρίφη

Εκτός Roomies η Κατερίνα Ζαρίφη - Η επίσημη ανακοίνωση

Οι Roomies θα επιστρέψουν στις οθόνες μας σήμερα Σάββατο 7/11 στις 16:00 για να μας καλωσορίσουν στο σπίτι τους αλλά από την παρέα τους θα λείπει η Κατερίνα Ζαρίφη, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την εκπομπή.

Η Κατερίνα, πριν μέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αυτό την κρατάει μακριά από όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι. Ωστόσο, στην παρέα των Roomies θα έρθει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ντορέττα και η Μαρία, ανακαλύπτουν εναλλακτικές θεραπείες για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Μας συστήνουν τον αθλητή Win Hoff- Iceman που είναι γνωστός για την ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες ψύξης και δοκιμάζουν την αντοχή τους κάτω από το κρύο νερό. Ακόμη, κάνουν face yoga, παρακολουθούν tips ανδρικής μόδας και ενημερώνονται από την Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο, του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» Μυρτώ Αστρίτη για όλα τα νέα γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου οι «Roomies», είναι έτοιμες για κουβέντα, μαστορέματα και πολλά ακόμα. Ο Μπουράκ Χακί συναντά τα κορίτσια μέσω Zoom από τη φάρμα του και αποκαλύπτει τι τρέχει με την προσωπική του ζωή. Σαν καλές «μαστόρισσες» ετοιμάζουν μια έκπληξη για την Κατερίνα που τους λείπει πολύ και της στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσα από μια ξεχωριστή… χορογραφία. Ακόμη, τα κορίτσια στηρίζουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» φορώντας υπέροχα νυφικά και μας παρουσιάζουν στιγμές από τη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Και…η Κυριακή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι «Roomies» θυμούνται τη συνάντησή τους με τον Γιώργο Τσαλίκη λίγες ημέρες πριν τα κορίτσια αποχωριστούν μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής ερμηνεύει επιτυχίες του και βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάσει τα κορίτσια στο αγαπημένο τους στέκι, την ταράτσα του σπιτιού.