Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Η Μαρία Ιωαννίδου της συμπεριέλαβε στην διαθήκη της - "Δεν θέλω να..."

Όσα δήλωσε

Ναταλία Γερμανού: Η Μαρία Ιωαννίδου της συμπεριέλαβε στην διαθήκη της -
News 07.11.2020 18:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου την Παρασκευή και αποκάλυψε πως στην διαθήκη της έχει συμπεριλάβει την Ναταλία Γερμανού.

Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς, δεν βλεπόμαστε. Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη.»

Το απόσπασμα αυτό σχολιάστηκε από το Καλύτερα δεν γίνεται και την Ναταλία Γερμανού:

«Δεν θέλω να ανοίξω καμία διαθήκη. Θέλω η γυναίκα να ζήσει πολλά χρόνια… Εγώ πιστεύω ότι και τώρα να της ζητήσω κάτι θα μου το δώσει», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το ακούω πρώτη φορά. Μου το έχει ξαναπεί. Ότι όλα τα πράγματα του πατέρα σου που έχω σπίτι, τα χαρτιά του, έχει και κάποια χειρόγραφα… Μου έχει πει ότι όλα αυτά είναι δικά σου. Και τα βιβλία και το γραφείο του...». Δείτε ακόμα όσα αποκάλυψε για το τέλος της από την τηλεόραση.

Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Μέσα από το σημερινή εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως η εκπομπή της δέχθηκε εξώδικό από τον Μάρκο Σεφερλή. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς και ποια είναι η θέση που παίρνει από εδώ και στο εξής η εκπομπή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τη θέση του Καλύτερα δεν γίνεται και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει και από τον δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή να εμφανιστεί στην εκπομπή αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Αυτά είπε η Ναταλία Γερμανού για το εξώδικο που δέχθηκε από τον Μάρκο Σεφερλή

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. - Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει στην εκπομπή ο Μάνος Καμπίτης.

Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια.

Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο διαδίκτυο με το σχόλιο έπος της Ναταλίας Γερμανού για το The Bachelor - «Ρε την...»

Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού - «Δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη γιατί...»

Share