Στόλισε το σπίτι της η Σισσυ Χρηστίδου και όχι μόνη - Φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί!

Η φωτογραφία στο σαλόνι της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στόλισε το σπίτι της η Σισσυ Χρηστίδου και όχι μόνη - Φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στόλισε από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της φυσικά με πολύ καλή παρέα και όχι μόνη.

Η παρουσιάστρια κάθε χρονιά αποφασίζει να στολίζει μαζί με τον αγαπημένο φίλο και κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο. Έτσι και φέτος μιας και από σήμερα μπήκαμε σε καραντίνα, αποφάσισε να κάνει την κατάσταση πιο χαρούμενη για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της.

Οι δυό τους πόζαραν μπροστά από το εντυπωσιακό δέντρο γράφοντας στην λεζάντα: “Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι”. Δείτε το εξωπραγματικό σχολείο των παιδιών της.

Ρίγη συγκίνησης στο Opentv με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση για τη μικρή Αναστασία η οποία χρειάζεται βοήθεια και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που είπε στον αέρα του Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο από την εκπομπή της προκειμένου να μιλήσει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την υγεία ενός μικρού κοριτσιού το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Με αυτά τα λόγια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Σίσσυ Χρηστίδου

«Θα έχει πέσει στην αντίληψή σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα θέμα που αφορά τη μικρή Αναστασία, μία δύσκολη περίπτωση που χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό, τι μπορεί. Ακόμα και ένα πολύ μικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει. Κάντε ό, τι μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, ενώ έκκληση για το ίδιο θέμα έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.