Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά για το δεύτερο lockdown

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά για το δεύτερο lockdown

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα, με την οποία θέλησε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει το δεύτερο lockdown που ήρθε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της ή και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητές της.

Συγκεκριμένα, το θέμα του lockdown την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και μάλιστα εχθές δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για όλους όσους σπάνε την καραντίνα.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά για το δεύτερο lockdown

«Έτσι, σελφαροντας υποδέχομαι την πρώτη μέρα της καραντίνας μας. Καθημερινά θα την βλέπω διαφορετικά κ θα απαθανατίζω ... Καλή δύναμη σε όλους μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρούλα Κορομηλά.

Δημόσιο ξέσπασμα από τη Ρούλα Κορομηλά - Το μακροσκελές κείμενο

Η Ρούλα Κορομηλά, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ αινιγματική ανάρτηση, μέσα από την οποία ξέσπασε δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και μίλησε για τους τοξικούς ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να πει την γνώμη του δημόσια και να μιλήσει για θέματα που άλλοι θα προσπαθούσαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά, μετά την ανάρτηση που έκανε με τα μαύρα εσώρουχα, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που της κάνουν κακό στη ζωή και έχει αποφασίσει να τους απομακρύνει οριστικά.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά και το μακροσκελές κείμενο

«Εγώ ,οταν ακουω τοξικές αποψεις.... Μακριαααα! Οι τοξικοί,επιθυμούν διακαως να σε ριξουν στις «μαύρες τρύπες τους» Σε σπρώχνουν άτσαλα στη « δίνη τους» .Εμμενουν στα αρνητικά , διαβάλουν, υπονομεύουν, αρέσκονται να σκορπάνε κακια στους γύρω τους ,να πλάθουν κουτσομπολίστικες ιστορίες, σε βλέπουν ανταγωνιστικά, εποφθαλμιούν αυτο που έχεις, η που ειςαι κ αλλα τόσα κακά της μοίρας τους .

Γελάμε! Κλείνουμε αυτιά κ ματια κ « σφυρίζουμε» αγαπημένα άσματα! Το νου σας!», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.