Στο Σύνταγμα η Βίκυ Καγιά - Το βίντεο που ξεσήκωσε το Instagram

Με look που κόβει την ανάσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Σύνταγμα η Βίκυ Καγιά - Το βίντεο που ξεσήκωσε το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει στην κεντρική πλατεία του Συντάγματος. Η συγκεκριμένη ανάρτησή της, ξεσήκωσε όλο το Instagram και όχι άδικα αφού η εμφάνισή της είναι μοναδική.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πέρα από στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή επιλέγει να μοιράζεται και φωτογραφίες ή βίντεο από την δουλειά της και από τα show που παρουσιάζει, το GNTM και το Shopping Star.

Αυτό είναι το βίντεο της Βίκυς Καγιά στο Instagram που ξεσήκωσε το Instagram

Προκειμένου να προωθήσει τη νέα καμπάνια της Migato, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Σύνταγμα και πόζαρε μπροστά στο κλασικό συντριβάνι. Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό ζευγάρι μπότες της Βίκυς Καγιά από τα Migato.

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχθεί εδώ και καιρό και δεν είναι από τις μέρες του lockdown στην Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????Athens by sunlight! #migatolovers #lovemyjob ????: @harisfarsarakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

«Σούσουρο» με το βίντεο της Βίκυς Καγιά που κυκλοφόρησε

Κανονικό «σούσουρο» έχει επικρατήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο της Βίκυς Καγιά που κυκλοφόρησε μέσα από τα παρασκήνια του GNTM 3, στο οποίο χορεύει μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Σκουλό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά και να μην χάνει λεπτό διασκέδασης από τα γυρίσματα του γνωστού ριάλιτι μοντέλων.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Βίκυ Καγιά να χορεύει ξέφρενα μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό μέσα στο καμαρίνι τους.

Αυτό είναι το βίντεο της Βίκυς Καγιά που έχει προκαλέσει «σούσουρο»

Θυμίζουμε πως σε προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Δείτε εδώ τι συνέβη.