Για ιππασία με τους γιούς του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε φωτογραφία με τα άλογα να καλπάζουν

Έτσι πέρασαν τη μέρα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ιππασία με τους γιούς του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε φωτογραφία με τα άλογα να καλπάζουν

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να περάσει δημιουργικά τη μέρα του μαζί με τους δύο γιους του, και έτσι όλοι μαζί πήγαν για ιππασία. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ο γιος του βρίσκεται πάνω στο άλογο και αυτό καλπάζει.

Πρόκειται για έναν πολύ στοργικό μπαμπά ο οποίος φροντίζει πάντα να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τους δύο γιους του.

Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε γενικό lockdown ωστόσο η ιππασία είναι ένα από τα αθλήματα που επιτρέπονται και έτσι ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην αφήσει την Κυριακή να πάει χαμένη. Πήρε λοιπόν τους δύο μικρούς του και απόλαυσαν και με το παραπάνω τη μέρα. Δείτε εδώ τις εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά του Γιώργου Λιάγκα στην ιππασία

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά παιδιά

Γιώργος Λιάγκας: Τον «τσάκωσε» η κάμερα με τα παιδιά του - Δεν σταμάτησε να τα έχει αγκαλιά

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα με τα παιδιά του στην θάλασσα δεν έχουν τέλος. Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στην Βουλιαγμένη με τα μαγιό τους.

Ο παρουσιαστής, έχει τεράστια αδυναμία στους δυο γιους του και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Εκτός της κολύμβησης, πατέρας και γιοι, λατρεύουν γενικά τα σπορ.

Το καλοκαίρι τους, το πέρασαν σχεδόν μαζί. Βάση τους ήταν η πανέμορφη Τήνος, ωστόσο με το σκάφος έκαναν tour σε διάφορα κοντινά νησιά.

Μπορεί να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες έχε τελειώσει, ωστόσο αυτό που δεν έχει τελειώσει είναι τα μπάνια στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Γιώργο Λιάγκα με τα παιδιά του στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να μην τα αφήνει ούτε λεπτό από την αγκαλιά του.

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Γιώργος Λιάγκας με μαγιό

Να σημειώσουμε πως συγκλονισμένοι εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχουν τέλος οι βουτιές - Φωτογραφία με τα παιδιά του στη θάλασσα

Δεν έχουν τέλος οι βουτιές στη θάλασσα για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όπως φαίνεται απολαμβάνει στιγμές στην παραλία μαζί με τα παιδιά του. Δημοσίευσε μάλιστα, μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο παρουσιαστής λατρεύει την θάλασσα και είναι και χειμερινός κολυμβητής. Αγαπημένο του μέρος για να κάνει το μπάνιο του είναι η Βουλιαγμένη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία την οποία τράβηξε εκείνος από την θάλασσα.

Τα παιδιά του απολάμβαναν τις βουτιές τους, μια ημέρα πριν πάνε και πάλι στο σχολείο.

Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά του Γιώργου Λιάγκα έχουμε τηλεοπτική ανατροπή και όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρει το Vanda's blog του Youweekly.gr.