Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον Βασιλάκο και αποκάλυψε: "Αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση είναι..."

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Bachelor;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον Βασιλάκο και αποκάλυψε:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στο Happy day αποκάλυψε πως συνάντησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο και εξομολογήθηκε πώς της φάνηκε ο καρδιοκατακτητής του The Bachelor.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίνας από το παιχνίδι και στα κλάματα που ξέσπασε on air (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) βρήκε ευκαιρία να αποκαλύψει πως συνάντησε τον Παναγιώτη και πως της φάνηκε ένα πολύ γλυκό παιδί.

Συγκεκριμένα, είπε: «Να σας πω ότι συνάντησα τον Παναγιώτη πριν από λίγες μέρες. Και το αποτέλεσμα θα το δείτε στην οθόνη. Θέλω να σας πω, πως συμπάθησα πολύ τον Παναγιώτη, γιατί είναι ένα πολύ γλυκό και ευγενικό παιδί. Δηλαδή αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση είναι αληθινό».

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ανατρέπει όλα για το Bachelor - "Η Σία δεν είναι η νικήτρια!"

Τις προηγούμενες ημέρες το μοναδικό πράγμα που ακούμε αναφορικά με το "The Bachelor" είναι το ποια θα είναι η νικήτρια. Φήμες θέλουν την Σία Βοσκανίδου να είναι η μεγάλη νικήτρια του και πως είναι η κοπέλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να δώσει μια απάντηση σχετικά με το spoiler που αφορά τη νικήτρια του “The Bachelor”.

«Το καλό ρεπορτάζ για το “Bachelor” θα το ακούτε εδώ. Η Σία δεν είναι νικήτρια, μπορεί και να είναι στο τέλος, αλλά σίγουρα τώρα δεν είναι γιατί είναι τέσσερις – πέντε φιναλίστ. Οπότε δεν έχει κανείς την μαντική ικανότητα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο έπος για την Αναστασία του Bachelor - «Εγώ την λυπήθηκα όταν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην σημερινή της εκπομπή, πέταξε μερικές σχόλια... έπος για την Αναστασία Βοσκανίδου που βλέπουμε στο ριάλιτι του The Bachelor. Γιατί την λυπήθηκε;

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε στο Twitter με τις βλεφαρίδες της και μερικά από τα tweets σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ τη λυπήθηκα όταν έκανε τη βουτιά από το σκάφος. Επειδή μια φορά έχω βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες και το μετάνιωσα. Με αυτή τη βουτιά, με τέτοια ορμή, η μισή βλεφαρίδα έχει μείνει στον βυθό της θάλασσας. Εμένα η Σία μου άρεσε πιο πολύ στο ραντεβού. Ήταν ρομαντική και ευσυγκίνητη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε εδώ το ραντεβού της με τον Βασιλάκο.