H συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό - "Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος"

Τα εξομολογείται όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό -

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό εδώ και μερικές μέρες. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Οδηγός καλής ζωής" είχε αποκαλύψει πως δεν είχε ακόμη συμπτώματα, γεγονός που όμως τελικά άλλαξε.

Μέσα από ανάρτηση του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε: «Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική́ σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί́ η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες». Θετική στον κορωνοϊό και η Πηνελόπη Πλάκα.

Δυστυχώς όμως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνιση τους και ο ίδιος με αφορμή την ονομαστική του εορτή, είπε χαρακτηριστικά:

«Με τόσα κρασιά ελπίζω να μεθύσω τον κορονοϊό , ώστε να μου πει το μυστικό για να τον αντιμετωπίσω, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος όπως φαίνεται όσο περνούν οι μέρες.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την ονομαστική μου εορτή, που από ότι φαίνεται θα θυμάμαι για πάντα».

Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψη για τον κορωνοϊό στο instagram

Θρήνος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Την τσάκισε ο κορωνοϊός

H Καλλιόπη Ευαγγελίδου γνωστή από την σειρά Λάμψη στον αντ1 βρίσκεται εδώ και χρόνια εκτός Αθήνας. Ένας θάνατός που την τσάκισε ήρθε πρόσφατα και ο λόγος ήταν το χτύπημα του κορωνοϊού.

Η Καλλιόπη έχασε τον αγαπημένο της πεθερό ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και η ίδια το μοιράστηκε με μια ανάρτηση της.

«Την Τετάρτη κηδέψαμε τον πεθερό μου. Έφυγε από επιπλοκές του κορωνοιού μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ένας άνθρωπος 75 ετών, τετράγερος, τον οποίο αποχαιρετήσαμε σε μία σύντομη πρωτόγνωρη τελετή. Τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι γι’ αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Έχω πάνω από 4.500 φίλους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 4.500 δεν θα μπορείτε πια να πείτε ότι δεν ξέρετε κάποια οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της από τον κορωνοιό. Γνωρίζετε εμένα».

Ελισάβετ Μουτάφη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Όσα δήλωσε

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αλλά το αντιμετώπισε και τελικά το ξεπέρασε.

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά.

Γιατί και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη. Δείτε ποια επιχείρηση ανέλαβε