Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το εξώδικο του Σεφερλή: "Δεν αφορά εμένα αλλά.."

Τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το εξώδικο του Σεφερλή:

Χαμό έχει προκαλέσει το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δεν Γίνεται" και συγκεκριμένα στον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη. Έτσι με την σειρά της η παρουσιάστρια έδωσε την απάντηση της στο "Ευτυχείτε" και στον Σάββα Μπίτζα και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έχει πάρει τη νομική οδό κι επειδή είναι κάτι που δεν αφορά εμένα σαν φυσικό πρόσωπο αλλά δύο άλλους ανθρώπους, νομίζω ότι είναι καλύτερο να μιλήσουν οι δικηγόροι και οι νόμοι».

Αναφορικά με τις δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha και την παρεξήγηση της Ναταλίας Γερμανού με την Σταματίνα, δήλωσε: «Δεν συνέβη παρεξήγηση μεταξύ μας. Συνέβη απλώς ότι εγώ είμαι λίγο περισσότερο παρορμητική από ότι πρέπει και η Σταματίνα είναι περισσότερο τυπική σε πράγματα που αφορούν στο κανάλι». Δείτε εδώ αναλυτικά για το εξώδικο που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Όλη η αλήθεια για την παρεξήγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ναταλία Γερμανού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την Ναταλία Γερμανού.

Η Έλενα Πολυκάρπου συγκεκριμένα, ρώτησε την παρουσιάστρια αν την ενόχλησε η δήλωση της δεύτερης ότι πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα του διαζυγίου Μελέτη - ALPHA.

«Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με τη Ναταλία την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και συνεργάζομαι άψογα όλα τα χρόνια. Απλά, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει κάποιος ότι έχω κάτι να πω», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν συμβαίνει κάτι στο κανάλι μας το ανακοινώνουμε αν μας έρθει ένα σχετικό δελτίο τύπου ή μας ζητηθεί. Είμαι άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αν είναι να παίξω ένα τηλεοπτικό θέμα θα πρέπει να μπορώ να το παίξω σωστά, έχοντας όλες της πλευρές και σχολιάζοντας το παρασκήνιο. Όταν κάτι συμβαίνει στο κανάλι σου λόγω επαγγελματισμού και κομψότητας δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, οπότε καλό είναι να απέχεις. Αυτό είπα, αυτό ξεκαθάρισα, καμία ενόχληση».