Αλλαγές στο πλατό για το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Χριστουγεννιάτικο το mood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλλαγές στο πλατό για το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Μπορεί να είμαστε σχεδόν δυο μήνες μακριά από τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς ήδη έκανε αλλαγές στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Μπήκε σε Χριστουγεννιάτικο mood μαζί με τους συνεργάτες του και στόλισαν το πλατό από την... κορυφή έως και τα νύχια.

«Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά. Να ζήσουμε να τα χαρούμε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με το σκηνικό πίσω του να είναι γεμάτο με λαμπάκια και όμορφα εορταστικά διακοσμητικά. Η δυσάρεστη ανακοίνωση στο instagram για την εκπομπή.

Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς

Δάκρυσε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συνέβη στο Καλό Μεσημεράκι;

Ένα τηλεφώνημα στη στήλη με τα ερωτικά θέματα ήταν αρκετό για να κάνει τον Νίκο Μουτσινά να δακρύσει στον αέρα του ΣΚΑΪ, μέχρι που συνειδητοποίησε πως το τηλεφώνημα ήταν ψεύτικο και επρόκειτο για μία φάρσα που του έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο παρουσιαστής έχει πλέον συνηθίσει να δέχεται τηλεφωνήματα ή επισκέψεις από celebrities. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Τσαλίκης του είχε ετοιμάσει μία πολύ ιδιαίτερη φάρσα.

Του τηλεφώνησε λοιπόν ως Μαριάννα και του εξήγησε πως χωρισμένη με τον σύζυγο της 8 χρόνια, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί σχέση με τον Στέφανο. Όμως ο πρώην άντρας της γύρισε και η συνάντηση μαζί του έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον τωρινό της σύντροφο.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνομιλίας τους, ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε και βούρκωσε. Λίγο αργότερα βέβαια, ο Γιώργος Τσαλίκης του είπε: «Έχω μια λύπη ανείπωτη στης λήθης τα λημέρια που γίνεται χειρότερη όλα τα μεσημέρια. Στέφανε κι αν σε πλήγωσα να ξέρεις πως μου λείπεις.

Σου έκανα ΦΑΡΣΑ Μουτσινά και είμαι ο Τσαλίκης.», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στον Νίκο Μουτσινά και αποκαλύφθηκε. Τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά έκανε πριν από μερικές μέρες και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.