Πόπη Τσαπανίδου: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου

Η πρώτη εμφάνιση μέσω Skype

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πόπη Τσαπανίδου: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε σήμερα το βράδυ πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, και έκανε το δικό της σχόλιο για την εξάπλωση της πανδημίας και την πρώτη εργάσιμη μέρα του lockdown.

Η δημοσιογράφος θα βρίσκεται πλέον καθημερινά στο δελτίο κάνοντας σχόλιο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκης, του Αντώνη Δελλατόλα και του Πάνου Αλμυρά, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Πόπη Τσαπανίδου είχε μιλήσει για το θάνατο του συζύγου της και είχε ραγίσει καρδιές. Δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Πόπη Τσαπανίδου: Έτσι σχολίασε την επιστροφή της στην τηλεόραση - "Την πρόταση μου την έκανε ο..."

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά από την απουσία της στην τηλεόραση θα κάνει την επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων του ANT1! Η ίδια σχολίασε αυτές τις εξελίξεις στο Ευτυχείτε.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.»!

Η κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε συνάντησε την Πόπη Τσαπανίδου η οποία τόνισε:

«Είμαι χαρούμενη, είναι μία πρόταση που ήρθε από τον πρόεδρο του καναλιού και με έκανε να πω οκ και να αναιρέσω τη δική μου απόφαση. Δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι καθημερινή η παρουσία μου» και αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της για την επιστροφή της.

Να σημειώσουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου έχει στο πλευρό της, τις 2 κόρες της, οι οποίες είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.