Big Brother: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Η δοκιμασία που τους «τρέλανε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής πέρασαν από μία πολύ ιδιαίτερη και διασκεδαστική δοκιμασία προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες φόρεσαν μία ειδική στολή και μπήκαν μέσα στο task room. Εκεί έπρεπε να κυλιστούν στο πάτωμα προκειμένου να κολλήσουν πάνω τους όσο περισσότερα μονόχρωμα μπαλάκια του τένις γίνεται.

Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Βαρουξής ο οποίος έδειξε να είναι ανακουφισμένος με τη νίκη του μετά από μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Δείτε εδώ τι συνέβη με το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας.

Η Σοφία από τη μεριά της σχολίασε πως ο Κεχαγιάς μάλλον «έδωσε» το παιχνίδι καθώς μετά την προσπάθειά του έριξε όλα τα μονόχρωμα μπαλάκια στη μέση και έτσι ήταν πιο εύκολο για τον Χρήστο να τα μαζέψει πάνω του. Ο ίδιος το αρνήθηκε ωστόσο η φίλη του ήταν 100% σίγουρη πως το έκανε επίτηδες.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».