Big Brother: «Πάγωσε» η Καινούργιου με Δανέζη - Κεχαγιά! «Παιδιά, τριφτήκανε κανονικά»

Το πλάνο που την σόκαρε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: «Πάγωσε» η Καινούργιου με Δανέζη - Κεχαγιά! «Παιδιά, τριφτήκανε κανονικά»

«Πάγωσε» σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου με το πλάνο της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother όπου φαινόταν λες και κάνουν έρωτα.

Όλο το διαδίκτυο απόρησε για το τι τελικά έκαναν και μαζί τους και η παρουσιάστρια η οποία παρατηρούσε με προσοχή το απόσπασμα.

«Το κάνανε; Παιδιά, τριφτήκανε κανονικά!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του. Άσχημη επίθεση στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αυτό είναι το βίντεο με Δανέζη και Κεχαγιά στο Big Brother που «πάγωσε» την Καινούργιου

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Σοφία και τον Κεχαγιά. Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί στο κρεβάτι και ο Κεχαγιάς δε δίστασε να πει μία παράτολμη ατάκα στην φίλη του.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία ήταν στο captain's room, όπως συνηθίζουν, και ήταν κεφάτοι, αν και πρόσφατα υπήρξε αποκάλυψη πως… δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ο πρώτος, όμως, στη διάρκεια της κουβέντας είπε μια ατάκα, που κανονικά θα έπρεπε να είχε πειράξει την φίλη του.

«Έχεις δει πόσο μεγάλος είναι ο κ...ος σου;», της ανέφερε ο Κεχαγιάς, συμπληρώνοντας πως «εγώ σου πιάνω τον κ...ο με ένα χέρι κι εσύ θέλεις δύο». Αμέσως μετά, όμως, μπήκαν κάτω από τα σεντόνια τους κι έκαναν… παιχνιδάκια. Δείτε εδώ τι συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Άγριο άδειασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το Big Brother: "Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής. Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή και παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του με την οποία όμως "άδειασε" το live.

O Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Ήταν όλο το στήσιμο του live λάθος. Ήταν μια κομβική αποχώρηση που στηριζόταν πάνω στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα. Θα γινόταν ένα ξεκαθάρισμα το οποίο δεν έγινε.

Προφανώς τους συμφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι η Άννα Μαρία και η Ραμόνα. Ο τηλεθεατής όμως ξενερώνει και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι αυτοί που είναι χρόνια στην τηλεόραση δεν το καταλαβαίνουν».