Big Brother Spoiler: Ο Δημήτρης Πυργίδης ξεσπά σε κλάματα για την Άννα Μαρία

Δεν τον έχουμε ξανά δει έτσι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Spoiler: Ο Δημήτρης Πυργίδης ξεσπά σε κλάματα για την Άννα Μαρία

Ένας κανονικός χαμός θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο στο σπίτι του Big Brother. Ο Δημήτρης Πυργίδης βγαίνει εκτός εαυτού και ξεσπά σε κλάματα για την Άννα Μαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Love It" ο Πυργίδης τα βάζει με τον Αντιδήμαρχο και ακολουθεί ένας εξωφρενικός τσακωμός μεταξύ αυτών των δύο.

Ο λόγος που ξεσπά σε κλάματα δεν είναι άλλος παρά η Άννα Μαρία, έτσι όπως δηλώνει στον Χρήστο Βαρουξή. Προτείνει, ακόμη, να μαζευτούν όλοι μαζί προκειμένου να βρουν μια λύση και να επικρατεί από εδώ και πέρα ησυχία και ειρήνη, γιατί δεν αντέχει άλλο όλες αυτές τις εντάσεις. Αντίθετη γνώμη έχει, όμως, ο Αντιδήμαρχος ο οποίος θα προκαλέσει για ακόμη μια φορά αναταραχές. Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Παναγιώτη!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Big Brother: Άγριο κράξιμο Μακρίδη - Πυργίδη προς την Άννα Μαρία - «Κάνει κωλοτούμπες»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη και τον Δημήτρη Πυργίδη να κάνει ένα άγριο κράξιμο προς την Άννα Μαρία καθώς θεωρούν ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει κάποιου είδους «κωλοτούμπα».

Αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και σήμερα κλήθηκε να αποφασίσει τους υπεύθυνους.

Ο Big Brother τον κάλεσε μαζί με το Χρήστο Μακρίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να του παραδώσει τα... σκήπτρα. Βγαίνοντας λοιπόν στο σαλόνι για να ανακοινώσει τους υπεύθυνους για αυτή την εβδομάδα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να υπερτερήσει ο σεβασμός.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως υπεύθυνη για την αποθήκη τροφίμων θα είναι η Άννα Μαρία και για τα πλυντήρια η Ραΐσα.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν αργότερα στην σάουνα και σχολίασαν την στάση της Άννας Μαρίας ξεκαθαρίζοντας πως κάνει «κωλοτούμπες» καθώς έχει έρθει πλέον κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Βαρουξή.