Οι δύσκολες στιγμές Έλενας Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: «Τα τελευταία 2 χρόνια...»

Τα αποκάλυψε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι δύσκολες στιγμές Έλενας Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: «Τα τελευταία 2 χρόνια...»

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον Μπρούνο Τσιρίλο στο γάμου τους.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα τη μεταβατική φάση του Μπρούνο Τσιρίλο, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν προετοίμασε το έδαφος, ούτε τα επαγγελματικά του ούτε το ψυχολογικό του κομμάτι. Έβλεπες έναν άνθρωπο πολύ ενεργό να είναι ξαφνικά σε μια αδράνεια. Αυτό λίγο τον τσάκισε. Έκανε πολλά χρόνια να συνέλθει. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πιο καλά σε όλο αυτό», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Για τις προσπάθειες για δεύτερο παιδί, η Έλενα Ασημακοπούλου ανέφερε «Προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε. Ήρθε κι έφυγε και ξαήρθε και ξανάφυγε. Δεν μπορώ να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία». Δείτε φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους με την κόρη τους.

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Πριν λίγες μέρες έκλεισαν τα 10 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια να αποτελεί τη μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει, πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οτι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ήθελαν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, όμως δεν έτυχε και πλέον δεν προσπαθούν. Εχθές, το γνωστό ζευγάρι συμπλήρωσε δέκα χρόνια έγγαμου βίου και έτσι δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει! Δείτε την όμορφη Έλενα να βάφει τα μαλλιά της ροζ!

Οι δυο τους πέρασαν τη μέρα οικογενειακά, ενώ φυσικά έσβησαν και κεράκια. Μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μας θυμίσει την ημέρα του γάμου της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τότε, στην οποία είναι έγκυος στην κόρη της.έλενα ασημακοπούλου , τσιρίλο