Μεγάλη απάτη σε βάρος του Μάρκου Σεφερλή - Η ανακοίνωση στο Instagram

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη απάτη σε βάρος του Μάρκου Σεφερλή - Η ανακοίνωση στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να κάνει μία επίσημη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς του φίλους, για μία μεγάλη απάτη που έχει στηθεί στο Facebook, σε βάρος του ονόματος του.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ειδοποιήσει το κοινό του προκειμένου να αποφύγει κάποιο λάθος. Κάποιοι επιτήδειοι έστησαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και μέσα από αυτόν ζητούν στοιχεία με το όνομα του Μάρκου Σεφερλή.

Στο Instagram του, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο εξηγεί ακριβώς την κατάσταση και ζητάει από τους διαδικτυακούς του φίλους να δείξουν προσοχή και να είναι πάντα καλά. Δείτε εδώ τι συνέβη και με το εξώδικό που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για τη Ναταλία Γερμανού.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή για την απάτη που στήθηκε σε βάρος του

«Παιδιά καλησπέρα! Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα για έναν ψεύτικο διαγωνισμό που γίνεται μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ μου στο Facebook και σας ζητάνε διάφορα στοιχεία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει ότι είναι παγίδα, όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε πέσει μέσα. Αυτό ήθελα να σας πω μόνο. Να είστε καλά», είπε στο βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του.

Στόλισαν Σεφερλής - Τσαβαλιά: Μοναδική φωτογραφία από το χρυσό σαλόνι του σπιτιού τους!

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να τρέχει με το εξώδικο που έστειλε στη Ναταλία Γερμανού αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για το σπίτι του! Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, και εν μέσω Lockdown στόλισε το σαλόνι του με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Η ίδια η Έλενα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ευχόμενη σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σαλόνι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Σεφερλής - Τσαβαλιά σπίτι

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά!

Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν τον έρωτά τους η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής! Το σαλόνι είναι όλα τα λεφτά και... μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μέσα!

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί, η οποία αποτελεί και την κυριότερη προτεραιότητά τους.

Τόσο ο Μάρκος όσο και η Έλενα φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τον γιο τους, Χάρη, παρά το βεβαρυμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Η Έλενα μάλιστα είναι και πολύ ενεργή χρήστης των social media και ειδικά του Instagram, αφού πολλές φορές μοιράζεται εκεί διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μέσα στο εορταστικό πνεύμα λοιπόν αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους.

Έλενα Τσαβαλιά

Ωστόσο μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους:

Μάρκος Σεφερλής

Έλενα Τσαβαλιά Σεφερλής σπίτι

Σπίτι Μάρκου Σεφερλή

μάρκος σεφερλής παιδιά

οικογένεια μάρκου σεφερλή

σπίτι σεφερλή τσαβαλιά

τσαβαλιά παιδιά