Υπεβλήθη σε τεστ Covid η Ελένη Χατζίδου

Στη φόρα το αποτέλεσμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υπεβλήθη σε τεστ Covid η Ελένη Χατζίδου

Σε τεστ Covid υποβλήθηκε η Ελένη Χατζίδου, καθώς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και έπρεπε να είναι σίγουροι από την παραγωγή πως είναι καλά στην υγεία της.

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό, καθώς απολαμβάνει όλο το χρόνο της με την μπέμπα της και τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα από το τεστ που έκανε.

τεστ Covid Ελένη Χατζίδου

Από την άλλη, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Καρέ - καρέ η κίνηση της Χατζίδου στις κάμερες κρατώντας την κόρη της αγκαλιά

Η υπεραγαπημένη Ελένη Χατζίδου πιο λαμπερή από ποτέ εθεάθη προσφάτως στην Γλυφάδα να κάνει βόλτες με την κόρη και την κουμπάρα της και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε καρέ καρέ την στιγμή που συνειδητοποιούν πως... τους τραβάει η κάμερα!

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο χαμογελαστές και γλυκομίλητες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, εκείνη πάντα όταν θα δει κάμερα θα χαμογελάσει και θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, αφού ο.... σνομπισμός δεν είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στην Γλυφάδα το μεσημέρι να κόβει βόλτες χαλαρή και όταν πήρε πρέφα πως την τραβούσαν άρχισε να λέει στην κόρη της να χαμογελάσει και... χαιρέτησε τους φωτογράφους με ένα πλατύ χαμόγελο. Κάτι που έκανε εντύπωση αφού πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία τους.

Να σημειωθεί πως η Ελένη λίγο καιρό μετά την γέννα έχει καταφέρει να έχει συγκλονιστικό κορμί! Διαβάστε εδώ την δίαιτά της αναλυτικά...

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

κόρη χατζίδου

Χατζίδου ελένη

Ελένη Χατζίδου κόρη