Lockdown: Στην Γλυφάδα με την κόρη της η Δέσποινα Βανδή - Είδαν τους φωτογράφους και μπήκαν στο αμάξι

Καρέ καρέ οι αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lockdown: Στην Γλυφάδα με την κόρη της η Δέσποινα Βανδή - Είδαν τους φωτογράφους και μπήκαν στο αμάξι

Εν μέσω Lockdown ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα, στην Γλυφάδα σε μια μετακίνηση 1.

Ο αριθμός 1 αντιστοιχεί σε μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό! Οι δυο τους αθλητικά ντυμένες τελείωσαν την δουλειά τους φορώντας μάσκα, τηρώντας τα μέτρα της κυβέρνησης και γρήγορα μπήκαν στο αμάξι για να επιστρέψουν σπίτι τους.

Να υπενθυμίσουμε πως το J2us στο οποίο συμμετέχει η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση, δείτε εδώ το πότε!

Φωτογραφίες από την Δέσποινα Βανδή και την κόρη της στην Γλυφάδα

Δέσποινα Βανδή  lockdown

Δέσποινα Βανδή κόρη

Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έγινε ολόκληρος άντρας - Ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ο γιος του, που έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας. Ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε μαζί με την Δέσποινα Βανδή να κάνουν τα ψώνια τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Χαλαρή και με αθλητικό ντύσιμο η Δέσποινα Βανδή έκανε χθες μια βόλτα στην Γλυφάδα και μαζί της ήταν και ο γιος της Γιώργος Νικολαΐδης. Εμείς δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της, που έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας.

Πλέον οι μετακινήσεις μας στην πόλη είναι ελεύθερες αφού έχουμε άρση των μέτρων που επέβαλλε η πανδημία. Παράλληλα έχουν ανοίξει και αρκετά από τα καταστήματα που είχαν κλείσει προσωρινά. Έτσι η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να βγει για μερικά ψώνια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της - Έχει γίνει ολόκληρος άντρας και είναι ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Μαζί της λοιπόν ήταν και ο γιος της Γιώργος, που είναι τώρα 12 χρονών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ακόμα ένα παιδί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, την Μελίνα που είναι 16 χρονών.

Μαμά και γιος λοιπόν έκαναν την βόλτα τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες τους. Οι δυο τους πέρασαν μερικό χρόνο μαζί, με την τραγουδίστρια άλλωστε να έχει επιστρέψει ποια στην θέση της στην κριτική επιτροπή του Just The 2 of Us, όπου έχουμε άλλωστε και τις περίφημες κόντρες. Μάλιστα η Άσπα Τσίνα πέταξε νέα πυρά κατά της τραγουδίστριας. Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είπε. Ξέσπασε!

Αυτές είναι και οι εικόνες της τραγουδίστριας με το Γιώργο Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή με γιοΔέσποινα Βανδή με γιο στην ΓλυφάδαΔέσποινα Βανδή με Γιώργο Νικολαΐδη