Βγήκε όλη η αλήθεια για τα στημένα πλάνα του The Bachelor στον ALPHA

Η αποχώρηση της Μαρίνας και η πτώση από τα άλογα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε όλη η αλήθεια για τα στημένα πλάνα του The Bachelor στον ALPHA

Στη δημοσιότητα βγήκε όλη η αλήθεια για τα στημένα πλάνα που λένε πως υπάρχουν στο The Bachelor, το ριάλιτι του ALPHA που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σατσίδης, βγήκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και έβαλε τα πράγματα στη θέση του, αναφερόμενος αρχικά στην αποχώρηση της Μαρίνας.

«Λοιπόν, πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια Νίκο. Έχεις πει ότι η Μαρίνα δεν ήταν τυχαία η αποχώρησή της και ότι ήταν στημένη και ότι έχει συμβεί στο Αυστραλιανό. Θέλω να αποκαταστήσω λοιπόν την αλήθεια και να πω ότι το format του παιχνιδιού είναι ότι όποια κοπέλα θέλει, φεύγει όποτε θέλει και φεύγει στην τελετή των ρόδων. Αυτό έγινε και με την Μαρίνα. Αυτό είναι όλο.

Τα άλογα τι; Κοίτα να δεις. Επειδή ήμουν εκεί, ο Παναγιώτης ήρθε και μου είπε αμέσως μετά: “δεν μπορείς να φανταστείς, πέσαμε με τα άλογα”. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος, να μου πει κάποιος με τον οποίο συνεργάζομαι ότι έπεσε με ένα άλογο πριν και ότι έχει χτυπήσει και ότι μάλλον δεν είναι καλά και τώρα νιώθει καλύτερα. Δηλαδή μου περίγραψε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δηλαδή δεν ισχύουν αυτά που λένε και νομίζω ότι είναι αρκετά κακοπροαίρετα από εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα», είπε ο Γιώργος Σατσίδης.

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαρίνα όταν είδε τον Βασιλάκο στον αέρα του ALPHA

Καλεσμένη στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρίνα που έφυγε οικειοθελώς από το The Bachelor. H πρώην παίκτρια δεν ΄άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν είδε σε βίντεο τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Μαρίνα, ήταν η πρώτη κοπέλα που "έριξε χυλόπιτα" στο Παναγιώτης και δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο του καθώς δεν άντεξε την πίεση του παιχνιδιού και ζήλευε πολύ όσες πλησίαζαν τον Παναγιώτη δηλώνοντας ερωτευμένη μαζί του.

Μετά την αποχώρηση της βρέθηκε στο καλύτερα δεν γίνεται όπου έβαλε τα κλάματα όταν είδε στην οθόνη ένα βίντεο με της στιγμές της από το παιχνίδί.

Η παίκτρια δήλωσε πως είναι ερωτευμένη και θέλει να κάνει σχέση μαζί του εκτός παιχνιδιού. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.