GNTM 3: Ο Παναγιώτης απαντά για την αντίδραση του στην αποχώρηση της Ρασέλ - "Με ενόχλησε που..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Παναγιώτης απαντά για την αντίδραση του στην αποχώρηση της Ρασέλ -

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 3 και έτσι βρέθηκε να μιλάει στην κάμερα των Κου Κου όπου και σχολίασε την αντίδραση του στην αποχώρηση της Ρασέλ.

«Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα πάρα πολύς ενθουσιασμός λόγω το ότι υπήρχαν οι διαφωνίες, οι κόντρες, δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους και λογικό είναι αυτό, οπότε και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ εύκολα- έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ.

Η Ρασέλ γενικά προσωπικά δεν είναι ότι μου έκανε κάτι, απλά η στάση της δεν μου άρεσε προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Δεν μου άρεσε που σχολίαζε γενικά και που ανέφερε πράγματα τα οποία γινόντουσαν μέσα στο σπίτι, τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Δείτε εδώ την αποχώρηση του.

Παρόλο που στις κάμερες, στις δοκιμασίες, στον διαγωνισμό υπήρχε μια κόντρα, στο σπίτι όλοι μιλούσαμε με όλους και όλοι πίναμε ένα καφέ έξω στην αυλή. Βρισκόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι, οπότε λογικό είναι να μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι σε κόντρα 24 ώρες το 24ωρο.

Γενικά θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έλεγε δεν ίσχυαν και επειδή σε μια δοκιμασία με τα σκουλίκια που είχαμε, η αντιμετώπισή μου ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπό της, όταν πρόσβαλε με τα λόγια της τον φωτογράφο, άποψη μου.

Μετά πήγα στο πλατό να της ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί μερικές φορές να βγαίνω εκτός εαυτού και το μετανιώνω, η αντιμετώπισή της ήταν ότι δεν ήθελε να με ακούσει, δεν την ενδιέφερε. Απαξιωτική. Με ενόχλησε πολύ αυτό και από εκεί ξεκίνησε λίγο αυτό. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο απλά δεν ταιριάζαμε και σα χαρακτήρες», είπε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος

GNTM 3: Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης - «Στέλνουν μηνύματα όπως πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως άγνωστοι του στέλνουν μηνύματα όπως «πάρε τηλέφωνο τον κερατά», καθώς η παίκτρια του GNTM 3 τον χώρισε ια τον Αιμιλιάνο, που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Διονύσης Κριεζάς αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την 19χρονη, ενώ επιβεβαίωσεκαι ο ίδιος εκτός της μητέρας της, τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπαίκτη της.

«Πλέον ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της Μαριαγάπης. Πλατωνική και σχολική σχέση δεν υπάρχει, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, δεν είχε τελειώσει. Μετά τελείωσε. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί αλλά ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα.

Η μητέρα της θέλει να την προστατεύσει για να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Κανένα παιδί δεν θα έδινε στη μαμά του τους κωδικούς του Instagram. Είχα άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα και με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω και πως η Μαριαγάπη είναι ακόμα μαζί μου και πως ακόμα υπάρχει αυτό που υπάρχει και είμαστε εντάξει.

Έχω ένα γνωστό που έχει περάσει από το GNTM, ο οποίος μου έχει επιβεβαιώσει ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν σχέση. Εντάξει δεκτό. Πιστεύω ήταν ανεπίτρεπτο έτσι όπως το χειρίστηκε. Δεν είπε πως θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει με τον Αιμιλιάνο και είναι καλύτερα με τον Αιμιλιάνο. Μου είπε “γεια χαρά” για λόγους ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας.

Στο παιχνίδι η συμπεριφορά της Μαριαγάπη έχει αλλάξει φουλ. Στην δουλειά της είναι top πιστεύω και πιστεύω έχει πολύ δρόμο σε αυτό που κάνει. Μου στέλνουν μηνύματα όπως… “πάρε τηλέφωνο τον κερατά”. Το παίρνω στο χιούμορ», είπε ο Διονύσης Κριεζάς.