Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Η 8μελής οικογένεια στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Η 8μελής οικογένεια στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί καθώς έχουν 6 παιδιά. Όπως πολλοί άλλοι έτσι και αυτοί στόλισαν το σπίτι τους ώστε να περάσουν ομορφότερα τις μέρες του lockdown.

Όπως πολλοί άλλοι εγχώριοι τις showbiz μοιράστηκαν με το κοινό τους τα Χριστουγεννιάτικα τους δέντρα, έτσι και αυτοί στόλισαν από νωρίς φέτος.

Όλοι μαζί παρέα συν την αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου στόλισα και πρόκειται για πρώτη χρονιά να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα 6 τους παιδιά! Δείτε πόσο μοιάζει ωστόσο ο μπασκετμπολίστας με την κόρη του. Θα "μείνετε".

χοψονίδου σπανούλης
χοψονίδου σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Πανικός στο καθιστικό του σπιτιού τους! Τι συνέβη;

Πανικός επικράτησε στο καθιστικό του σπιτιού της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Τα παιδιά τους ξύπνησαν και στο σαλόνι όπως είδαμε στην φωτογραφία ήταν λες και είχαν δημιουργήσει ομάδα μπάσκετ!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία λατρεύει. Καθημερινά οικογενειακώς κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ενώ όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι κενός από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Σήμερα Κυριακή 18/10, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη, πέρασαν χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Μάλιστα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή τους φωτογραφία.

χοψονίδου σπανούλης σαλόνι

Όλη λευκή η κουζίνα του σπιτιού της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία νέα φωτογραφία μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της με τον Βασίλη Σπανούλη και φάνηκε η κουζίνα, η οποία είναι όλη λευκή και απλά απίστευτη!

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στα παιδιά του.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ως λάτρης των social media, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ συχνά με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα 6 παιδιά της και τον Βασίλη Σπανούλη, κάτι που έκανε και πρόσφατα, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τη γυμναστική που έκαναν τα παιδιά στον κήπο.

σπίτι σπανούλη