Αποκάλυψε τις χαρές της η Αθηνά Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψε τις χαρές της η Αθηνά Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Τις χαρές της αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, με ένα μεγάλο χαμόγελο, αφού αφορούσαν την σειρά κοσμημάτων της, All Over.

Μπορεί να την βλέπουμε καθημερινά στη σειρά Έλα στη θέση μου - δείτε όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 12/11 επεισόδιο - ωστόσο έχει μεγάλη αγάπη στην εταιρία της και της αφιερώνει πολύ χρόνο.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μερικά instastories, όπου αποκάλυψε πως όσες followers της έχουν κάνει εγγραφή και έχουν γίνει μέλος στο all over, τους περιμένει μια μεγάλη έκλπηξη, την οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε.

Αθηνά Οικονομάκου all over

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε τεστ Κορωνοϊού- Τρείς μέρες βρισκόταν στο κρεβάτι

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να πέρασε και αυτή τη διαδικασία του τεστ κορωνοιού. Η ίδια το ανακοίνωσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και εξήγησε τον λόγο.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες καθώς όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση επί τρείς μέρες βρισκόταν στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Όταν λοιπόν έγινε καλύτερα θέλησε να κάνει τεστ κορωνοιού δεδομένης της κατάστασης το οποιο βγήκε αρνητικό.

Δείτε ωστόσο τον υπέροχο συνδιασμό ρούχων που έκανε η ηθοποιός και έγινε χαμός!

αθηνα οικονομακου τεστ κορωνοιου

Η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαίωσε στο instagram αυτό που όλοι είχαν για φήμη!

Φήμες ήθελαν το τελευταίο διάστημα την Αθηνά Οικονομάκου να ετοιμάζει κάτι! Να που όμως τελικά οι φήμες έγιναν πραγματικότητα και η ίδια η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της την αλήθεια!

Για την ακρίβεια η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό πως σήμερα 13.10 το απόγευμα θα βγει στον αέρα η νέα συλλογή του project soma που ετοίμασε με την ομάδα της και φυσικά την Μαίρη Συνατσάκη!

Η συλλογή αυτή θα έχει πιο... χουχουλιάρικα και ζεστά ρούχα, ενώ ετοιμάζονται κι άλλα νέα σχέδια μέσα στο χειμώνα!