Αβάσταχτος ο πόνος της Ελένης Ράντου - Δεν μπορούσε να σταθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Συντετριμμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αβάσταχτος ο πόνος της Ελένης Ράντου - Δεν μπορούσε να σταθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Αβάσταχτος είναι ο πόνος που βιώνει η Ελένη Ράντου τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένας θάνατος στενού της προσώπου, την έχει "τσακίσει" ψυχολογικά.

Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην κηδεία του Βαγγέλη Χατζηνικολάου, που έφυγε από τη ζωή μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Ελένη Ράντου είναι ράκος, καθώς είχαν πολυ καλές φιλικές και συναδελφικές σχέσεις με τον ηθοποιό.

Στο πλευρό της, κάθε λεπτό ήταν ο Φάνης Μουρατίδης.

Ελένη Ράντου κηδεία Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Δείτε ωστόσο την Ελένη Ράντου να φωτογραφίζει το σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Ασύλληπτος θρήνος για την Ελένη Ράντου - Το μήνυμα για το θάνατο του Βαγέλλη Χατζηνικολάου

Ασύλληπτος είναι ο θρήνος που ζει η Ελένη Ράντου, από την στιγμή που έμαθε πως ένας φίλος και συνάδελφος της έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση πως πέθανε ο ηθοποιός και σκηνογράφος, Βαγγέλης Χατζηνικολάου.

«Ένας άγγελος... ένας υπέροχος άνθρωπος... ένας σπουδαίος ηθοποιός... ένας πολύτιμος συνεργάτης... ένας αφοσιωμένος φίλος.... ένας ακούραστος σύντροφος ... μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο. Όσοι σε γνωρίζαμε σου χρωστάμε κάτι.

Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς πότε να πάρεις. Σ αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτηση της στο Facebook..

Η Ελένη Ράντου και ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου είχαν συνεργαστεί στην παράσταση “Τζάσμιν” αλλά και στην “Φιλουμένα”.

Ελένη Ράντου θάνατος Βαγέλλη Χατζηνικολάου

Ελένη Ράντου: Ρίγη συγκίνησης από την πρωταγωνίστρια του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ελένη Ράντου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με ένα μακροσκελές κείμενο της.

Η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συγκλονίζει γράφοντας πόσο διαφορετική είναι αυτή η χρονιά, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένη Ράντου που προκάλεσε συγκίνηση

«Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη μεγαλη... η επιθυμια να μοιραστεις τεραστια... κι ολα αυτα σε εκαναν να νοιωθεις οτι υπαρχεις... οτι παλευεις... οτι επικοινωνεις... οτι συμμετεχεις... οτι ενδιαφερεσαι... οτι δεν ιδιωτευεις...
Φετος ολα αυτα μοιαζουν με ονειρα ....
Ο φετεινος ρολος θα ειναι ο πιο δυσκολος.
Ο ρολος του ανυπαρκτου», έγραψε στην ανάρτηση της.

Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη...

Posted by Eleni Rantou on Friday, September 4, 2020