Ο Γιάννης Καπετάνιος «σπάει» τη σιωπή του για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν έχει αφήσει ποτέ...»

Όσα δήλωσε στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Καπετάνιος «σπάει» τη σιωπή του για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν έχει αφήσει ποτέ...»

Στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος, παραχωρόντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ καλός εργοδότης, δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο κανέναν, πάντα πληρωνόμαστε στην ώρα μας και αν χρειαστείς κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αναφέρθηκε και στη τη Ρένια Λουίζίδου και μια δήλωση που έκανε για τις απολαβές της από την τηλεόραση.

«Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά», είπε.

Μεγάλη απάτη σε βάρος του Μάρκου Σεφερλή - Η ανακοίνωση στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να κάνει μία επίσημη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς του φίλους, για μία μεγάλη απάτη που έχει στηθεί στο Facebook, σε βάρος του ονόματος του.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ειδοποιήσει το κοινό του προκειμένου να αποφύγει κάποιο λάθος. Κάποιοι επιτήδειοι έστησαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και μέσα από αυτόν ζητούν στοιχεία με το όνομα του Μάρκου Σεφερλή.

Στο Instagram του, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο εξηγεί ακριβώς την κατάσταση και ζητάει από τους διαδικτυακούς του φίλους να δείξουν προσοχή και να είναι πάντα καλά. Δείτε εδώ τι συνέβη και με το εξώδικό που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για τη Ναταλία Γερμανού.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή για την απάτη που στήθηκε σε βάρος του

«Παιδιά καλησπέρα! Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα για έναν ψεύτικο διαγωνισμό που γίνεται μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ μου στο Facebook και σας ζητάνε διάφορα στοιχεία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει ότι είναι παγίδα, όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε πέσει μέσα. Αυτό ήθελα να σας πω μόνο. Να είστε καλά», είπε στο βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του.