Συγκλονίζει κορυφαίος ηθοποιός - «Κόλλησα κορωνοϊό! Άρχισα να πανικοβάλλομαι και...»

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει κορυφαίος ηθοποιός - «Κόλλησα κορωνοϊό! Άρχισα να πανικοβάλλομαι και...»

Ο ηθοποιός, Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με την σύζυγό του, Αννα Έμπερσταϊν. Η εξομολόγηση του για τα συμπτώματα που είχε, συγκλονίσει.

Ο 60χρονος μιλώντας στο The Late Show, αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό όταν ψέκασε άρωμα στο πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το μυρίσει.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Χιου Γκραντ κορωνοϊός

Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» είπε με λίγη δόση χιούμορ. Κορωνοϊό κόλλησε και παίκτης του Power of love.

Κορωνοϊός: Πέθανε ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ από κορωνοϊό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετά από επιπλοκές της νόσου. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, που είχε δυστυχώς διαγνωστεί με την επικίνδυνη ασθένεια, βυθίζοντας σε πένθος τόσο δικά του άτομα, φίλους, συγγενείς, όσο και θαυμαστές.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ που πέθανε από κορωνοϊό

Βετεράνος ηθοποιός χαρακτήρων ο Μαρκ Μπλουμ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων και οι «Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν» (1985)και «Crocodile Dundee» (1986), «Ραντεβού στα Τυφλά» (1987) κ.α.

Παράλληλα είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές Sweet Surrender (1987), Capital News (1990), Mozart in th Jungle και Coin Heist (2017). Το 2018 συμμετείχε σε κάστινγκ της επιτυχημένης σειράς θρίλερ «You».

Έντονη ωστόσο υπήρξε η καλλιτεχνική δραστηριότητά του και στην θεατρική σκηνή παίζοντας σε πολλές παραστάσεις που ανέβηκαν στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε μικρότερα θέατρα.

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.