«Έσπασε» τη σιωπή του ο Έκτορας Μποτρίνι - «Κανείς δεν έριξε λάδι σε κανέναν»

Όλη η αλήθεια για τον καβγά στο εστιατόριο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Έκτορας Μποτρίνι - «Κανείς δεν έριξε λάδι σε κανέναν»

Στην εκπομπή “Direct” του Τάκη Χατζή ήταν καλεσμένος ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος «έσπασε» τη σιωπή του για το περιστατικό με τον νεαρό μάγειρα στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα, που είπε ότι του πέταξαν λάδι,

«Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα, αν δεν ήμουν ο Μποτρίνι θα έβγαιναν να πουν αυτά τα πράγματα; Είναι ένα περιστατικό που εγώ δεν ήμουν παρών. Δεν ήμουν καν εκεί. Σε ένα περιστατικό που δεν έγινε καθόλου έτσι, κανείς δεν έδειρε κανέναν… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αναφορές, φαντάζομαι προσεχώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα τα βρουν εκεί που πρέπει.

Όλες οι κουζίνες των εστιατορίων μου είναι ανοικτές με τζάμι… Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό θέλω να καταλάβεις, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση να πάει να τραμπουκίσει κάποιον; Δεν ήταν καν καβγάς, ήταν φίλοι οι δυο τους. Το θέμα είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Κανείς δεν έριξε τίποτα σε κανέναν», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ωστόσο, όσον αφορά την εκπομπή του να σημειώσουμε πως, όπως γράφεται κόβεται από τον ALPGA.

Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι «πάγωσε» μόλις είδε σε βίντεο, πως εργαζόμενοι του εστιατορείου, έδιωχναν τους πελάτες τους, ενώ παρήγγελναν να φάνε από αλλού.

Ο σεφ, βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά. Αντίστοιχα χαμός και έντονα σκηνικά έγιναν και στο επεισόδιο στις 24/9!