Big Brother Highlights 12/11: Τα ξεσπάσματα του Πυργίδη και η στόμα με στόμα δοκιμασία

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 12/11: Τα ξεσπάσματα του Πυργίδη και η στόμα με στόμα δοκιμασία

Γεμάτο ανατροπές ήταν το νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του Big Brother. Ο Δημήτρης Πυργίδης ξεσπά για ακόμη μια φορά με αφορμή την συζήτηση του με τον Χρήστο Μακρίδη. Η στόμα με στόμα δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έβγαλε νικητές την Σοφία και τον Δημήτρη.

Δείτε αναλυτικά όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο καθώς και την παρουσιάστρια θα είναι στο πλάι του Μικρούτσικου στο live της Παρασκευής!

Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Μακρίδη - "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!"

Έξαλλός έγινε ο Πυργίδης στο Big Brother όταν ο Χρήστος Μακρίδης έκρινε το πως παίζει και το αν είναι δυνατός ή όχι. Ο Μακρίδης έκρινε πως επειδή ο Πυργίδης επειδή δεν έχει βρεθεί προτεινόμενος, δεν έχει ζήσει το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης δήλωσε πως επειδή ο ίδιος και ο Βαρουξής έχουν βρεθεί προτεινόμενοι, έχουν ζήσει πιο έντονα το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Πυργίδη.

Αυτό τον εξόργισε και για πρώτη φορά τον είδαμε να φωνάζει και να δηλώνει πως ο καθένας κάνει το δικό του game και το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το κοινό δεν σημαίνει πως δεν είναι αρκετά δυνατός, αφού το σπίτι είναι αυτό που τον κρατάει μέσα.

Ωστόσο, ξεφεύγουν στο Big Brother. Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα.

Big Brother: Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Είναι πλέον οριστικό μετά το spoiler που βγήκε για το Big Brother και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής 13/12. Ποιον θα ψηφίσει το κοινό για να φύγει;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ένα από τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, σώζεται από το βέτο, το οποίο είναι διπλό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες διαγωνίζονται σε ζευγάρια και τη νίκη παίρνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, άρα η τραγουδίστρια είναι ασφαλής καθώς και δεν πρόκειται να φύγει αυτή την εβδομάδα!

Άρα η 3άδα είναι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και Χρήστος Μακρίδης.

Big Brother: Στόμα με στόμα η δοκιμασία για το βέτο!

Στόμα με στόμα έγινε η δοκιμασία στο Big Brother για το βέτο καθώς οι παίκτες έπρεπε στην πρώτη δοκιμασία να...ενωθούν και να δαγκώσουν από κοινού ένα μπαλάκι!

Νια, καλά ακούσατε, οι παίκτες στην πρώτη τους δοκιμασία για το βέτο, έπρεπε ανα δυάδες να μεταφέρουν ένα μπαλάκι με το στόμα από ένα σημείο σε ένα άλλο προσπερνώντας διάφορα εμπόδια που θα έβρισκαν μπροστά τους.

Νικητές σε αυτή τη δοκιμασία βγήκαν η Σοφία και ο Δημήτρης οι οποίοι είναι συνηθισμένοι στο να βρίσκονται τόσο κοντά!

Ωστόσο, ξεφεύγουν στο Big Brother. Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα.