Η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε τις φήμες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

"Έσπασε" την σιωπή της για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε τις φήμες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Καλεσμένη μέσω Skype βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, η Δούκισσα Νομικού, η οποία μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση!

Για την ακρίβεια, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει δεχτεί προτάσεις από διάφορα μεγάλα κανάλια για να επιστρέψει με δικό της show. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε πως ισχύει.

Μετά από 3 χρόνια προσωπικής της επιλογής να βρίσκεται εξ'ολοκλήρου στο πλευρό της οικογένειάς της η Δούκισσα ήρθε σε επαφή με κάποιους σταθμούς αλλά η περίοδος κορωνοϊού πια δεν θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη για να κάνει μέχρι στιγμής το βήμα αυτό.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού στο παρακάτω βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως όταν έκανε το δεύτερο παιδί της ένιωσε τι θα πει οικογένεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε να είναι πραγματικά συγκινημένη στις δηλώσεις της για τα παιδιά της. Μιλώντας τόσο για τον Σάββα όσο και για την μικρή Αναστασία, εξήγησε πόσο μεγάλη αξία έχει για εκείνη η οικογένειά της.

Αυτά είπε η Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε μαζί με τον γιο της.