Big Brother: Δανέζη και Κεχαγιάς έγιναν ένα κάτω από τα σκεπάσματα - Κατέγραφε η κάμερα!

Δεν κατάφεραν να κρυφτούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Δανέζη και Κεχαγιάς έγιναν ένα κάτω από τα σκεπάσματα - Κατέγραφε η κάμερα!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό το ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχάγια στο σπίτι του Big Brother. Το ζευγάρι φαίνεται να μην μπορεί να κρύψει τον έρωτα του και είναι αρκετά διαχυτικό. Η κάμερα, μάλιστα, τους τσάκωσε να γίνονται... ένα κάτω από τα σκεπάσματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα πλάνα ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια με αποτέλεσμα να είναι πολλοί οι τηλεθεατές που παραπονιούνται για το θέαμα που αντικρύζουν.

Το συγκεκριμένο πλάνο όμως είναι με διαφορά το πιο προκλητικό! Και αν δεν μας πιστεύετε, δείτε παρακάτω το βίντεο της Σοφίας και του Δημήτρη. Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το σπίτι!

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές παραπονιούνται για τα αισχρά πλάνα που δείχνει, κάτι όμως που δεν σταματά διόλου να συμβαίνει. Στην φόρα βγήκε ένα ακόμη απαράδεκτο πλάνο μιας παίκτριας που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα θεάματα.

Αναφερόμαστε στην Ραμόνα, η οποία επέλεξε να κάνει ντους με ένα μαγιό που μόνο σεμνό δεν το λες. Φυσικά ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία και το έπαιξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κανονικά.

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη πράγματι έχει ένα εντυπωσιακό σώμα και πολλές φορές είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια είδους πλάνα. Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε παρακάτω τα πλάνα της Ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο

Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...