Στόλισε και όχι μόνος ο Γιώργος Λιάγκας - Φωτογραφία την ώρα που κρεμάνε τα στολίδια

Η τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισε και όχι μόνος ο Γιώργος Λιάγκας - Φωτογραφία την ώρα που κρεμάνε τα στολίδια

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος στόλισε το δέντρο του και όχι μόνος, αλλά και τα δυο του παιδιά. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία που κρεμάνε τα στολίδια όλοι μαζί.

Ο παρουσιαστής λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δυο του παιδιά, τον Δημήτρη και τον Γιάννη και θέλησε αυτό το Σάββατο, δυο περίπου μήνες πριν τα Χριστούγεννα, να στολίσουν στο σπίτι.

Μπαμπάς και γιοι, κατέβασαν τα χριστουγεννιάτικα και στόλισαν, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας απαθανάτισε την τρυφερή στιγμή και δημοσίευσε την φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο Instagram. Ραγδαίες εξελίξεις ωστόσο έχουμε και με τον ρόλο του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Λιάγκας σπίτι παιδιά

Για ιππασία με τους γιούς του ο Γιώργος Λιάγκας - Δείτε φωτογραφία με τα άλογα να καλπάζουν

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να περάσει δημιουργικά τη μέρα του μαζί με τους δύο γιους του, και έτσι όλοι μαζί πήγαν για ιππασία. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ο γιος του βρίσκεται πάνω στο άλογο και αυτό καλπάζει.

Πρόκειται για έναν πολύ στοργικό μπαμπά ο οποίος φροντίζει πάντα να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τους δύο γιους του.

Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε γενικό lockdown ωστόσο η ιππασία είναι ένα από τα αθλήματα που επιτρέπονται και έτσι ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην αφήσει την Κυριακή να πάει χαμένη. Πήρε λοιπόν τους δύο μικρούς του και απόλαυσαν και με το παραπάνω τη μέρα. Δείτε εδώ τις εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά του Γιώργου Λιάγκα στην ιππασία

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά παιδιά