Ασύλληπτη αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συμβαίνει

Εξελίξεις στην δημοσιότητα..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτη αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συμβαίνει

Ασύλληπτη είναι η αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς εδώ και πολύ καιρό την "βασανίζει" η δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και νέα στοιχεία ρίχνουν... φως στο τούνελ

Ερευνητές «οργώνουν» το βουνό και το νταμάρι κοντά στα Καμένα Βούρλα, μετά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αναφέρουν πως η περιοχή είναι το σημείο καύσης και ταφής του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ότι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν. Την αναφορά των εκατό σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε, θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας στην εκπομπή.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και δώδεκα χρόνια πίσω», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Element Security.

Από την άλλη, αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη. Στη «φόρα» τα στοιχεία του.

Σοκ στον ALPHA με την Νικολούλη: Το τερμάτισε με τα νούμερα του Φως στο Τούνελ εχθές 6/11

Καθηλωτικό φαίνεται πως ήταν το χθεσινό 6/11 επεισόδιο του Φως στο Τούνελ! Λίγες ώρες πριν το καθολικό δεύτερο lockdown στην χώρα μας οι τηλεθεατές φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφηκαν πως προτίμησαν ALPHA και Αγγελική Νικολούλη για την... "διασκέδασή" τους.

Για την ακρίβεια το χθεσινό επεισόδιο Φως στο Τούνελ πήγε πάρα πολύ καλά στα νούμερα μηδενίζοντας - σχεδόν - τον ανταγωνισμό!

Αυτά είναι τα νούμερα του χθεσινού 6/11 επεισοδίου Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε στο δυναμικό κοινό να κάνει το απίστευτο 17,9% ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω ο αμέσως επόμενος ακολούθησε με 12,7%! Αρκετά μεγάλη διαφορά θα έλεγε κανείς...

Late night

  • ΑΝΤ1: Χιούστον το λύσαμε 12,7
  • ALPHA: Φως στο τούνελ 17,9
  • STAR: Scary Movie 8.1
  • ΣΚΑΙ: 9-1-1 7.1
  • Mega: Καπετάν Φάντης Μπαστούνης 7,5
  • Open: The twilight saga 2.9

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα προγράμματα της Παρασκευής.