Ρίγη συγκίνησης με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Το άγνωστο βίντεο μέσα από το κινητό της

Το έφερε στη δημοσιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Το άγνωστο βίντεο μέσα από το κινητό της

Ρίγη συγκίνησης ένιωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν το κινητό της, της εμφάνισε ένα βίντεο με τις πιο όμορφες για εκείνη - όπως είπε - στιγμές από την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, το βίντεο αυτό, θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα της, θέλησε επίσης να εκφράσει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν το είδε.

«Πρόσφατες κορυφαίες στιγμές !

Έτσι αποφάσισε να ονομάσει το βίντεο αυτό, το κινητό μου και είπα να μην το αλλάξω. Μου αρέσει αυτή η πρωτοβουλία που παίρνει το κινητό. Τρυπώνει στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες και τα βίντεο συλλέγει ότι εκείνο θέλει και δημιουργεί ένα βιντεάκι από στιγμές! Μου φτιάχνει το κέφι!

Μου θυμίζει πόσα πράγματα έχω κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Πράγματα που νόμιζα ότι έχει περάσει καιρός από τότε που έγιναν. Μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα λοιπόν όταν ακόμα ήμασταν «ελεύθεροι» (βάζω εισαγωγικά γιατί πάει καιρός από τότε που έχουμε να αισθανθούμε πραγματικά ελεύθεροι) δεν έγιναν και λίγα... Θεατρικές πρόβες, λίγες παραστάσεις, ένα live streaming, παιχνίδι με τις ανιψιές, πολλά covid test, βραδινοί περίπατοι, γενέθλια και φυσικά αγαπημένο Rouk Zouk!», έγραψε. Πρόσφατα ωστόσο, επισκέφθηκε το γιατρό της. Τι συνέβη;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ζέτα Μακρυπούλια: Το βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε - Δεν το κατάλαβε κανείς

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν περίπου δυο εβδομάδες δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο ωστόσο δεν το κατάβαλε κανείς, καθώς παρατήρησε το πιο σημαντικό γεγονός της ανάρτησης.

Αυτό είναι το βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - ηθοποιός, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο με τον αγαπημένο τους σκύλο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στη λεζάντα της μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την σκυλίτσα τους, η οποία πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Βέβαια, τώρα είναι καλά.

Ωστόσο, αυτό που δεν παρατήρησε σχεδόν κανείς, είναι ότι στο βίντεο έχει επισημάνει και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το βίντεο μπορείς να δει κανείς και στο προφίλ του τραγουδιστή.

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις ημέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης βίντεο