Αθήνα Οικονομάκου: Στο σπίτι της με το Μιχοπούλο έχει μέχρι και... γυμναστήριο

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό΄

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθήνα Οικονομάκου: Στο σπίτι της με το Μιχοπούλο έχει μέχρι και... γυμναστήριο

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το σπίτι τους είναι το προσωπικό τους καταφύγιο. Μέσα στο οποίο έχουν μέχρι και... γυμναστήριο.

Μπορεί η ηθοποιός να μένει σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown, ωστόσο, σίγουρα δεν περνάει βαρετά την ημέρα της. Παίζει καθημερινά με το γιο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και όταν βρίσκει χρόνο κάνει την γυμναστική της.

Στο σπίτι της, έχουν διαμορφώσει ένα δωμάτιο έτσι, ώστε να κάνουν άνετα γυμναστική με το ποδήλατο να είναι το αγαπημένο της όργανο, αφού γυμνάζει τα πόδια. Η Αθηνά Οικονομάκου, διαθέτει άψογες αναλογίες και αυτό φαίνεται από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες όπου φοράει εντυπωσιακά μαγιό.

Αθήνα Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

Χθες να σημειώσουμε πως το ζευγάρι, είχε γιορτή στο σπίτι του και η ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram που προκάλεσε σούσουρο. Τι συνέβη λίγες ημέρες μετά το γάμο της στην Μύκονο; Η φωτογραφία που έφερε στην δημοσιότητα έκανε την αποκάλυψη.

Άναψαν το τζάκι του σπιτιού τους Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Το τζάκι του σπιτιού τους άναψαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μιας και η θερμοκρασία έχει πέσει, ενώ ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και μόνο δυο σχεδόν μήνες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι εν μέσω lockdown, μπορεί να βγαίνει από το σπίτι μόνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρώσεων, ωστόσο τον υπόλοιπο χρόνο του τον περνάει στο σπίτι οικογενειακώς.

Χθες το βράδυ λοιπόν, αποφάσισαν να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων και άναψαν το τζάκι που κοσμεί το σαλόνι του εντυπωσιακού σπιτιού τους.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί την όμορφη στιγμή με τους followers της στο Instagram. Δείτε όμως και το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού που είναι πολύ φωτεινό.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι