Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άναψαν φωτιά στο τζάκι - Η εικόνα από το σαλόνι είναι καταπληκτική

Ονειρικές στιγμές για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άναψαν φωτιά στο τζάκι - Η εικόνα από το σαλόνι είναι καταπληκτική

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν όσο μπορούν πιο όμορφα το lockdown στο σπίτι τους και θέλησε να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων, ανάβοντας την φωτιά στο τζάκι που έχουν στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή, αφού η διακόσμηση του είναι τέλεια.

Το ζευγάρι μετά από ένα απίστευτο καλοκαίρι που πέρασε στην Κρήτη, βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και στα social media, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του. Όπως όταν στόλισαν το δέντρο τους για τις εορτές το οποίο είναι πολύ ψηλό.

Έχοντας πιάσει για τα καλά ωστόσο το κρύο, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισαν να ανάψουν το τζάκι τους που κοσμεί το εντυπωσιακό σαλόνι τους. Το ζευγάρι έχει ένα από τα όμορφα και εντυπωσιακά σπίτι της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Μάλιστα, το αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ στο Instagram της ηθοποιού.

Βάσω Λασκαράκη  Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού τζάκι

Άναψαν το τζάκι στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο χειμώνας έχει φτάσει και επίσημα και έτσι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισαν να ανάψουν το τζάκι στο σπίτι τους προκειμένου να ζεσταθούν και να νιώσουν λίγο παραπάνω αυτή την ατμόσφαιρα του Νοεμβρίου.

Με το νέο lockdown να έχει ξεκινήσει, το αγαπημένο ζευγάρι επιλέγει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι και να απολαμβάνει τις δραστηριότητές του μαζί με τη μικρή Εύα - δείτε εδώ ένα υπέροχο στιγμιότυπο που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.

Αυτό είναι το τζάκι το οποίο άναψαν στο σπίτι τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι