Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για το ατύχημα του - Έβαλε τα μέλη του στη σειρά για να..

Όλα όσα δήλωσε για το τραγικό αυτό γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για το ατύχημα του - Έβαλε τα μέλη του στη σειρά για να..

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα στην Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Κυριακής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε κυρίως για το τραγικό ατύχημα που είχε πριν 2 χρόνια.

Εκτός από το ατύχημα, ο ηθοποιός μίλησε και τις ασχολίες του στο καινούργιο του σπίτι. Στο νοσοκομείο ξανά ο Καλφαγιάννης. Τι συνέβη;

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δήλωσε: «Δεν ήταν ο λόγος το ατύχημα που με έκανε να έρθω εδώ. Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στην σειρά για να περπατήσεις ξανά. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή.»

«Η ανάγκη που έχει δημιουργηθεί σε όλον τον κόσμο με τον κορωνοϊό, μας οδηγεί σε διάφορες καταστάσεις. Εμένα μου επέτρεψε να βρεθώ εδώ πέρα και να φυλάω κάποια χρήματα στην τσέπη μου. Η γλώσσα του σύμπαντος είναι και μαζί και μόνος. Η μοναχικότητα δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι ένα εργαλείο για να βρεθούμε ανάμεσα σε κόσμο.»

 ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλάει για το ατύχημα του

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αποκάλυψη για το Kάτω Παρτάλι - "Διαβάζαμε τα σενάρια και..."

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και μίλησε για το τι γινόταν στο κάτω Παρτάλι όσο γινόντουσαν τα γυρίσματα.

«Είναι φοβερό ότι μιλάω με τη Δανάη γι’ αυτό που νιώσαμε γιατί κι εσύ ήσουν μέρος αυτού του παρταλιού, που ζούσες μέσω της μαμάς σου και όχι μόνο την επιτυχία, αλλά τη χαρά αυτής της δουλειάς.

Από την αρχή όλοι μας ήμασταν υπερήφανοι και καταλάβαμε εξαρχής διαβάζοντάς το όχι ότι θα γίνει επιτυχία, ότι είναι μια δουλειά που έλειπε και ότι θα μας κάνει όλους καλύτερους. Δεχτήκαμε όλοι με χαρά να είμαστε…

Και γνωρίζοντας κι εσύ την πραγματικότητα νομίζω ότι αυτή η συνειδητοποίηση του τι καλό μας έχει κάνει το Παρτάλι δεν λείπει από κανέναν από εμάς που είχε υπάρξει σε αυτό το σίριαλ. Διαβάζαμε τα σενάρια και γελάγαμε μόνοι μας. Στο δρόμο τότε γινόταν χαμός…», είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Συναγερμός στο Πάμε Δανάη, τι συνέβη;