Λιλίκα Παντζοπούλου: Εκατοντάδες αντιδράσεις με τη φωτογραφία της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη εν μέσω lockdown!

Δείτε την

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Εκατοντάδες αντιδράσεις με τη φωτογραφία της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη εν μέσω lockdown!

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, διατηρεί ένα καλοστημένο προφίλ στο instagram που συνήθως ανεβάζει τοπία από την μαγευτική Άνδρο! Μια τέτοια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε εχθές πήρε εκατοντάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους αφού εν μέσω κορωνοϊού κατάφερε για κάποια λεπτά να τους μεταφέρει νοητά σε ένα μέρος γαλήνιο.

Εννοείται πως η Ελένη Μενεγάκη που είναι φανατική ακόλουθός της ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στην φωτογραφία! Η αλήθεια είναι πως κι εμείς θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε αυτή την μαγευτική παραλία:

Λιλίκα Παντζοπούλου instagram

Ωστόσο, δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο δικό της προφίλ στο instagram από μια βόλτα της με την Μαρίνα! Fashion icon η μικρή!

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό είναι το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που γνωρίζουν την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, ωστόσο ελάχιστοι ξέρουν ποιο είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα της μητέρας του επιτυχημένου επιχειρηματία, Ματέο Παντζόπουλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και αυτό φαίνεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είνα εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή της νύφης της - δείτε εδώ -, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Αυτό είναι το επάγγελμα της Λιλίκας Παντζοπούλου, πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελένη Μενεγάκη πεθερά